ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am tot fost întrebat ce părere am despre evenimentul PRIDE (paradă dedicată comunității LGBT) și tuturor am oferit același răspuns: aștept decizia Primăriei Municipiului București, deși sunt convins că autoritățile vor ceda.

Ei bine....acum nu vreau să spun...."ați văzut?" dar chiar mă așteptam că PMB să cedeze. Este greu să te opui unor interese, mai ales când unii de pe mai ...sus ți-au oferit bani sub formă de "fonduri europene". Să fim serioși, conducătorii noștri nu se vor opune niciodată acestor comunități pentru că ei au primit funcții, au primit "fonduri", au primit beneficii. Doar nu o să îi refuze pe cei care au oferit toate aceste pachete de beneficii. Dar vă spun eu cine ar putea rezolva problema aceasta:
POPORUL!

*******

Ei, asta înseamnă tupeu fantastic. Te plângi că Primăria Municipiului București nu îți acceptă cerințele, apoi PMB te cheamă din nou la dialog. PMB cedează și te lasă să mărșăluiești pe unde ai cerut dar totuși cu un număr limitat de persoane. Dar tu când te vezi cu sacii în căruță și cu acordul în buzunar, mergi mai sus și începi să urli că nu accepți un număr limitat de persoane și că vrei mai mult pentru că ți se par abuzive măsurile statului. Dar când oamenii au ieșit în stradă ați stat în case și v-ați uitat la televizor ca la un film de comedie. Când bisericile au fost închise v-au rânjit buzele (toate) și ați sărit de bucurie. Acum cereți anularea măsurilor de prevenție?? După acest tupeu fantastic, dacă aș fi prefect, v-aș anula orice fel de eveniment sau v-aș pune să mărșăluiți în pădure la Băneasa.