ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brașov, luni, 3 iulie, ora 18, la Aro Palace, et. 1 - are loc a doua Conferință ActiveNews - Starea de Libertate ”Românii vs. Marea Resetare”.

 

ActiveNews și Starea de Libertate îi au ca invitați noi, față de Conferința de la Cluj-Napoca, pe Părintele Amfilohie Brânză și pe domnul doctor Damian Baciu care vor "diseca" Marea Resetare, oferind și soluții împotriva ei, alături de avocat Florentin Țuca, dr. Geanina Hagima, Pompiliu Diplan (Starea de Libertate) Victor Roncea, Florin Palas și Mihai Tîrnoveanu (Asociația Calea Neamului). 

Principalii invitați ai acestei întâlniri vor fi însă românii din Brașov dar si din Covasna, care au dat dovadă în anii plandemiei de curaj, demnitate și spirit civic, oamenii minunați care au umplut autocarele pentru a participa la marșurile și mitingurile pentru libertate de la București, fiind în prima linie de luptă contra dictaturii. Ei sunt românii care au învins frica. Pe ei îi așteptăm, rugându-i în același timp să ne pună cât mai multe întrebări la care împreună vom încerca să răspundem.

Când vorbim de Marea Resetare ne referim atât la "starea de asediu" ce s-a exercitat asupra noastră în cei doi ani, prin toate restricțiile aberante și impunerea obligativității certificatului verde în sectoare largi ale vieții sociale, cât și la atacurile globaliste asupra libertății de exprimare, bisericii ortodoxe, educației, identității naționale, familiei, economiei, asupra întregii societăți în ansamblu. Se încearcă schimbarea unei paradigme cu o alta, în care firescul este înlocuit cu ideologia nefirescului, în care normalitatea este considerată nu doar desueta ci și nocivă pentru "lumea nouă" a corectitudinii politice ce tinde să transforme omul într-un roboțel din care este scoasă "funcția" de gândire, implicit analiză proprie, locul ei fiind ocupat de un "algoritm salvator" care te scapă  de "durerile de cap" prin eliminarea capului. 

Noua "religie" cu "zeul" IA impune dictonul "execută și nu cerceta" pentru a-ti fi "bine", refuză întrebările, îndoiala, refuză practic libertatea și chiar realitatea, afirmații de tipul 2 plus 2 egal 4 sau albul nu este negru, tinzând să devină "false", incorecte politic, pentru ideologia care relativizeaza sau chiar elimină "vechile" norme ale firescului. Pentru ca toate acestea să se întâmple trebuie să ni se taie rădăcinile și vârfurile astfel încât coroana să rămână fără seva istoricului identitar care îi conferă legitimitate, dar și fără mugurii perpetuării. 

În fața acestor nebunii ale lumii contemporane, ridicate la rangul de politici de stat, ne adunăm pentru a ne ridica împotriva lor, pentru a găsi, identifica împreună soluții, modalități de rezistență, de contracarare. 

Împreună putem găsi calea către victoria noastră asupra răului. 

Cu Dumnezeu înainte!