ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul de la Kiev s-a arătat iritat de așteptările prea mari și de lipsa de răbdare a Occidentului, care își dorește pe câmpul de luptă rezultate mai apropiate de sumele astronomice de bani aruncate în Ucraina.

Breitbart News Londra a avut ideea de a consulta hărțile Ministerului britanic al Apărării cu situația de pe front înainte de contraofensivă, la începutul contraofensivei și azi.

Rezultatul: hărțile sunt practic identice.

Mult-trâmbițata contraofensivă, în care cancelariile occidentale și-au pus atâtea speranțe și bani, nu a produs nici un rezultat concret.

Doar pierderi uriașe ale armelor occidentale trimise cu tam-tam în Ucraina, cum sunt tancurile germane Leopard și blindatele americane Bradley.

Într-un interviu acordat BBC, Volodimir Zelenski a recunoscut că progresele pe câmpul de luptă sunt „mai lente decât se dorește”.

Vădit iritat, însă, liderul ucrainean a încercat să îi pună la punct pe cei care îi cer rezultate palpabile în schimbul sutelor de miliarde de dolari:

„Indiferent ce ar dori unii, inclusiv încercarea de a pune presiune, cu tot respectul cuvenit, vom înainta pe câmpul de luptă în modul pe care noi îl considerăm cel mai bun.”

Altfel zis, în Ucraina, spre deosebire de restul lumii normale, cel care dă banii NU comandă muzica. Indiferent de suma dată la lăutari, trebuie să se mulțumească cu lălăiala pe care o primește.

Ca și cum declarația de mai sus nu ar fi fost suficient de insolentă, Zelenski a ținut să îi facă și naivi (proști?) pe binefăcătorii săi:

„Unii cred că (războiul) e un film de Hollywood și așteaptă rezultate imediate. Nu e.”

Aici s-ar putea să aibă dreptate: tot văzându-l în tricouri mulate pe mușchii steroizați, multă lume l-a luat pe Z drept Superman.

Acum încep să se trezească: Nu e!

Doamne fereștă să huiduie și să-și ceară banii înapoi!