ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea de Conturi anunță, într-un raport, la o primă strigare, că a descoperit nereguli de peste o sută de milioane de euro la cumpărarea de vaccinuri. Adică, cât patru bărci luate de la olandezi.
 
Două am luat, cu 44 de milioane de euro, mai puteam lua două, trei și poate că domnul Rutte zicea, și neîntrebat, măcar o vorbă despre Schengen (sincer, mi se fâlfâie de Schengen, mie mi-e de facturi). Sau, să împăcăm și capra și varza, puteam pune ceva tehnică militară pe bărci și umblam, așa de nebuni, pe Marea Neagră, să-i băgăm pe ruși în boală. 

Hei, dar am uitat de tot de afacerea cu măscuțe? Iată ce scriam în 12 octombrie, 2020:
 
Tătaru: „Vom face controale la tipul de mască pe care îl poarta cetățenii și vom aplica amenzi daca sunt improvizate sau deteriorate!" Să mori tu, Neluțu! Sigur, sigur doar alea de la farmacia nevestei tale sunt bune. Ia, cum și cine stabilește gradul de deteriorare? Milițienii lui Vela? Dar când ne sfătuia unul să punem, în plină vară, fular sau eșarfă dacă nu avem măști, cum de nu acționa virusul?

Pentru binele lor, dar mai ales al nostru, cred că ăștia ar trebui închiși de urgență într-un spital. Asta nu mai e guvernare, e terorism.