ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamne ferește ce o fi în sufletul părinților fetei ucise de polițist!
 
Doamne ferește ce o fi în sufletul fetei care a supraviețuit.
 
Doamne ferește ce o fi și în sufletul polițistului ucigaș.
 
Această demență este posibilă din cauza terorii instaurată de stat, cu larga participare a cetățenilor. Statul a aruncat pe piață oameni nepregătiți și le-a dat, mai ales în ultimii doi ani, drepturi nelimitate.
 
Aici, unde locuiesc eu, e intersecția Chitila cu Bucureștenii Noi. Într-o zi, treceam la semafor pe verde și dinspre Chitila venea o mașină de poliție. Când a ajuns lângă mine, au pus sirenele, de mi-a stat inima. Mi-am pus mâna la piept și i-am privit. Se amuzau. Am ridicat degetul mijlociu și după ce au trecut de trecerea de pietoni au oprit, ofuscați de semnul meu. Intră, parcă, la aia cu ofensă adusă autorității.
 
Ne-am întâlnit la jumătatea drumului și am cerut ca, în acel moment, să cheme prin stație poliția. I-am făcut cum mi-a venit la gură. „De data aceasta vă iertăm”, au bătut ei în retragere și s-au întors la mașină. Eu m-am luat după ei și cred că, dacă nu porneau, mă urcam în mașină. Când am ajuns acasă, nu știu ce naiba se întâmplase, a trebuit să fac știri și am uitat de asta.
 
Dar tot acum mi-am amintit, că tot pe aici umblau mașinile poliției și urlau prin portavoce: „Puneți-vă măștile pe ochi!”. Unii cetățeni chiar asta făceau și nesimțiții râdeau de se prăpădeau. De-aia am zis că teroarea s-a instaurat cu consimțământul cetățenilor.