ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Cîțu spune că o parte dintre români au salarii de 3000 de euro și crește vertiginos numărul celor cu salarii mai mari de 1000 de euro. Bietul de el! Vai de noi!

Țara asta, de când e ea, a avut nevoie de un alt popor. Premierul Florin Cîțu îi ia peste picior pe români. Delirează de salarii de peste 3000 de euro și creșterea spectaculoasă a salariilor de peste o mie de euro. Când e întrebat cât costă o franzelă, spune în zeflemea că el nu mănâncă pâine. Și poporul, inclusiv eu, râde pe Facebook, în loc să recurgă la mijloace democratice și să-l trimită pe Cîțu fix la dracu să-l pieptene.

Dar și când îl va lăsa sistemul din brațe, și îl va lăsa, praf se face. Asta, însă, nu ne consolează cu nimic. Doamne-ți mulțam că nu am fost acolo, că eu îi dădeam cu microfonul/telefonul/poșeta în cap!
 
Nota redacției: Începând de azi, la invitația noastră, jurnalista Cora Muntean publică și la ActiveNews. Îi urăm bun venit!