ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Criminalilor, scoateți mizeria asta, că s-a dat semnalul că e gata. Însuși profitorul de la Faizăr a zis, nu vă mai luați după jurmii psihopați.

Dar nu trebuie să răsuflăm ușurați că se termină. Nu, nu. Trebuie să fie o judecată, un Nürnberg al pandemiei.

Citiți Dictatura COVID s-a prăbușit. Un nou „J'accuse” zgâlțâie lumea. Este nevoie de un „Nürnberg II”

Personal, nu am fost deloc afectată. Dimpotrivă, din punct de vedere profesional a fost o experiență teribilă. Poate voi crăpa din cauza unui infarct sau AVC la care să fi contribuit și vaccinul. Dar nu m-a obligat nimeni să îl fac, nu-i așa?

Sunt milioane de motive să nu fie iertați.

Sunt acei bătrânei, soț și soție, amendați că se țineau de mână.

E acea fată peste care au intrat milițienii și au găsit-o goală în pat. Era cu iubitul ei în prima zi când a ieșit din carantină.

Și exemplele ar putea continua, pentru că dictatura și demența au mers mult prea departe.

Și am un exemplu chiar de ieri. O doamnă mi-a povestit trauma prin care trece din luna octombrie, sentimentul de vinovăție care o macină. Vaccinată complet a făcut boala. Și s-a dus la spital deoarece nu putea respira. Era în perioada de vârf cu delta. Era plin holul de oameni, care stăteau de mult timp acolo. A venit o doctoriță și i-a strigat numele. S-a mirat, deoarece în jurul ei erau oameni mult mai grav bolnavi. „Vă luăm prima pentru că sunteți vaccinată”, a strigat jigodia în alb, să audă și ceilalți. A plecat capul în pământ de rușine și s-a dus. „Doamnă, dar oamenii ăia vor muri, luați-i pe ei”, a spus ea. „Treaba lor, sunt inconștienți”, a răspuns javra în alb. A mai povestit despre ororile din spital și mi-a mărturisit că ar depune oricând mărturie despre ce a văzut.

Da, au fost și „eroi în alb” și aș vrea ca și lor să li se recunoască meritele. Și să aibă puterea să spună și ce făceau alții. Pentru că trebuie să fie o judecată. Aici, pe pământ.

Citiți și Dr. Damian Baciu: LISTA RUȘINII 2021 Departamentul MEDICAL, cu Arafat și Gheorghiță în frunte