ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dar nu despre proces scriu, ci despre succes. Și despre Oamenii care formează oameni de succes.
 
Cu familia Boloș am fost vecină de cartier în Târgu Mureș. Pe domnul Boloș îl știu de când am intrat în presă. Domnia sa face parte din elita intelectuală a orașului.
 
Cu toate acestea, domnul Boloș, că ne întâlneam la piață sau la teatru, își ridica pălăria și mă saluta. Este genul de om despre care nu poți spune nimic rău. În această familie a crescut fiica lor. L-am întrebat ce stă în spatele reușitelor ei, pentru că nu este primul succes. 
 

"A avut parte de o coplesitioare răspundere, dar are și o mare experiență dobândită prin mulți ani de școală și muncă grea în spațiul internațional precum și o voință de tip spartan".
 
Asta mi-a spus domnul Boloș. Sunt atât de mândră și cred că dacă am înlocui invidia, nepăsarea, suspiciunea față de oamenii care au realizări prin muncă și cinste, cu respect, care să nu țină doar cât un foc de paie, altfel ar arăta țara noastră. 

Sunt mândră de doamna Leaua, că-i de la mine. Știu că a fost o echipă de avocați. Felicitări și domnului Stefan Deaconu, că și domnia sa m-a impresionat de câte ori am interacționat.