ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicamente nu ați adus. Nimic. Că, vaccin, vaccin, vaccin!

Pe alea trimise de alte țări, de milă, le vindeți prin spitale familiilor disperate să-și salveze pe cineva drag. Cam cu 2000 de euro. Dacă sunteți prinși, spuneți că nici vorbă, că s-a înțeles greșit, că are spitalul. Dacă nu, băgați banii în buzunar.

Spitalele nu le-ați pregătit.

Paturi la ATI nu ați adus.

Ați cheltuit o căruță de bani și nu știm pe ce. În afară de alea 120 de milioane de doze de vaccin, de ne putem scălda în ele.

Bă, criminali și hoți, dar nici măcar atât nu ați putut asigura, un call center pentru familii? Să afle dacă pacientul/pacienta trăiește. Credeți că este suficient sacul negru pe care-l oferiți voi?

Lăsați să umble ca vodă prin lobodă reporteri prin ATI, dar nu sunteți în stare să aveți un om care să spună ceva despre starea unui pacient. Voi știți cum stau familiile acasă, în timp ce voi faceți regii să înspăimântați lumea?

Cine este tentat să spună un singur cuvânt în apărarea acestor hoți și criminali, mai bine să-mi dea unfriend direct.

Da, nu sunt toți așa, dar nu ar trebui să fie niciunul.

* * *

Știți, sau dacă nu vă spun acum, că americanii fac câini-roboți, pe care urmează să pună și arme. Că, de ce să-și mai bată omul capul pe cine ucide? Să și-l bată câinele. Roboții ăia pot fi, la un moment dat, scăpați de sub control.

Asta nu are nicio legătură cu președintele nostru. Sau are?

Dar are sigur legătură cu filmele alea de duzină pe care le-am văzut de mult și ziceam că așa ceva nu-i posibil.

Mama, Dumnezeu s-o odihnească, spunea: Vor veni vremurile în care oamenii se vor duce în cimitire și se vor ruga de morți să iasă din morminte, să intre ei.

Cora Muntean este Redactor Șef al CristoiuBlog.ro