ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timp de o lună, voi fi mai absentă pe Facebook, în balamuc. Sunt încă sub restricții, chiar dacă pot, din nou, să scriu, vizibilitatea postărilor mele a fost redusă (ca și la ActiveNews - nota red.). O lună. Na, bine că nu m-au pus pe boabe de porumb.

Nici postările altora nu le prea văd, se repetă unele de mă plictisesc. Am făcut contestație, au zis că nu se aprobă, am sesizat și Consiliul de Supraveghere. Sigur nu se rezolvă, dar măcar am încercat.

În această lună, îi voi șterge din listă pe toți cei pe care-i bănuiesc că sunt turnători. Desigur, ei/ele mă pot raporta și dacă nu sunt în listă, dar nu-i blochez.

Până la un punct pot să-i înțeleg pe viermi: sunt fericiți că au dreptul să se târască. Însă, faptul că nu suportă că alții se simt liberi, asta e detestabil.

M-am străduit să îmi aleg cuvintele, nu de teama unor noi sancțiuni, chiar mă doare-n paișpe, ci pentru că mi-e silă. Mi-e scârbă de uneltele dictaturii, mai scârbă decât de dictatori.

PS: Cum să fii jurm și să primești 50 de lei pe postare? Si ieftini și tembeli. Revin cu detalii picante. Că s-au dat banii după ce s-au făcut studii de impact.