ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șarlatanul Tedros Ghebreyesus, despre sărbători: „Anularea unui eveniment este mai bună decât anularea unei vieți”. Să mori tu, tot omeseul și toate neamurile tale că așa e! De doi ani, asta facem: anulăm tot și ne îmbolnăvim de nervi și de alte boli pe care nu le putem trata. (Excepție fac jurmii, care încasează). Pentru că, nenorociții dracului, ați zis că vine panaceul: vaccinul. Nu, nu o suciți. Nu ați zis că poate se fac alte tulpini, valuri, cocoașe, platouri și mai vedem. Ați zic că vaccinul rezolvă tot, să ne încolonăm. Unii am făcut-o, alții nu - e dreptul lor. 

Eu asta vreau, și-n rest nu aveți decât să vă îmbogățiți și să stăpâniți lumea: să ieșiți, în mama dracului, și să spuneți clar: „Planul nostru este ăsta: a, b, c...Vreți, bine, nu vreți, tot îl facem și de-ar fi să vă punem jug și căpăstru”. Sau să spuneți că nici voi habar nu aveți ce-i cu bestia, dar că sunteți băieții deștepți care speculează o situație și ați vândut apă de ploaie.
 
Adică, să știm o treabă, pentru că devine tot mai clar că nu despre boală e vorba. Că dacă ar fi despre asta, v-ar durea în cot că nu știu câți vor să moară și, nici în ruptul capului, nu se lasă salvați. Dacă spuneți toate acestea și majoritatea se supune, ați câștigat. Dar dacă va fi o rebeliune planetară, va fi vai de capul vostru! Că nu se mai poate cu minciunile astea, că nu suntem chiar toți proști: cum apare o tulpină, cum, hop aveți vaccin. Cât să ne tot vaccinăm? Da, antigripalul se face anual, dar cine vrea. Ca să nu mai vorbesc de suprimarea drepturilor fundamentale. Și, noi ca noi, dar ce le faceți copiilor este crimă. Le-ați mutilat sufletele. 

PS. Este adevărat că mor oameni, că au murit mereu. Este adevărat că unii, după boală, sunt praf. Dar, la fel de adevărat este că pentru unii e floare la ureche, o răceală banală. Este adevărat că apar complicații și după vaccinare, dar alea sunt simple coincidențe. Sigur ăla la care se complică și, poate chiar moare, nu avea șapcă. 
Și mai e ceva adevărat: ăia care v-au băgat frica în oase își fac bagajele, că au bani de vacanțe în locuri exotice. Noi anulăm sărbătorile. 
 
Nu cred în știința voastră!
 
VIDEO AN: