ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Articol apărut inițial în Decembrie 2021 și republicat în seria Remember Plandemia. Dr. Adrian Cacovean:

Vreuna dintre autoritățile sanitare, care au atâta grijă să bage în boală oamenii sănătoși, a sesizat Parchetul cu privire la acel brad monstruos făcut din doze de vaccin la Palatul Copiilor?

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Iar legea spune așa:

„Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte:

a) eliminarea deșeurilor care au făcut obiectul transferului, așa cum este definit de Regulamentul (CE) 1.013/2006, în spații neautorizate sau prin constituirea de depozite ilegale”. 

„Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani următoarele fapte:

c) colectarea, transportul, valorificarea sau eliminarea de deșeuri, inclusiv controlul acestor operațiuni și întreținerea ulterioară a spațiilor de eliminare, inclusiv acțiunile întreprinse de comercianți sau brokeri în procesul de gestionare a deșeurilor, cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu, care pot provoca decesul ori vătămarea corporală a unei persoane sau o daună semnificativă calității aerului, calității solului sau calității apei ori animalelor sau plantelor; (A se studia OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor).”

Nota Redacției: Postarea originală a Ro Vaccinare, pagina oficială de Facebook a instituției CNCAV condusă de Valeriu Gheorghiță:

RO Vaccinare
„Primul "brad” împotriva COVID-19!

Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor!

După sute de ore de muncă, "Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare.

Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. "Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson.

Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție.

Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”

Citiți și: Oroarea Zilei: Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor a făcut un pom de Crăciun din doze de ser Covid. „Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață”, spun organizatorii. „Ceea ce vedeți în poze este infracțiune”- Av. Piperea