ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Se folosește un nou tip de hipnoză asupra celor care văd adevărul. Aceia care nu reușesc să-l vadă nu mai constituie o problemă, pentru că se află deja sub un control mental atât de profund încât resping din start nu numai orice dovadă, ci refuză chiar să participe la orice discuție de acest fel. Un mare fel de disonanță cognitivă.

Însă ceilalți, cei ai căror ochi s-au deschis și văd ce se întâmplă la nivel mondial, cei care reușesc să gândească critic și să facă conexiuni între informații, aceia sunt o problemă. Ei știu deja ce se petrece, astfel că a ascunde informații nu mai poate avea nici un efect asupra lor. De aceea, s-a adoptat o strategie opusă: bombardarea cu informații, care toate conțin mesajul subliminal că nu mai există scăpare. Că lucrurile se desfășoară doar într-o anumită direcție, care nu mai poate fi schimbată de nimeni. Astfel că începem să trăim în această paradigmă în care lumea o ia vertiginos la vale și nu mai e nimic de făcut, decât să cădem odată cu ea. Este și asta o metodă de manipulare mult mai subtilă și mult mai diabolică, căreia, recunosc, i-am căzut și eu pradă.

Dar lucrurile nu stau așa! Nici puterea lor nu e atât de mare și nici tehnologia lor atât de avansată precum vor să ne facă să credem. Puterea poate fi încă a noastră, dacă ne unim și spunem NU la nivel colectiv și individual, deoarece una dintre legile lui Dumnezeu, pe care El Însuși o respectă, este liberul arbitru. Dacă nu ne dăm consimțământul (de bună voie sau prin înșelăciune), nu ne pot face nimic.

E timpul să ne dăm seama că ei lucrează la extreme. Pe de o parte, pentru marea masă orbită nu se întâmplă nimic neobișnuit în lume, sau e doar o criză trecătoare ca atâtea altele în istorie. Pe de altă parte, la cealaltă extremă, ne spun că nu mai există nici o șansă, că toate sunt stabilite și că nu se mai poate face nimic, căderea fiind inevitabilă. Asta este marea manipulare, să ni se ia puterea prin implantarea și acceptarea ideii că nu mai e nimic de făcut. Dar e și asta doar o strategie premeditată. Odată ce ne dăm seama de ea, nu ne mai aflăm sub influența ei.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews