ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Bill Gates va deveni cel mai bogat om din istoria omenirii, pentru că a reușit să creeze un monopol al sănătății – avertizează Martin Armstrong în publicația IWB. Redevențele de la vaccinurile fără sfârșit îl vor propulsa spre mai multă bogăție decât Bezos, Musk, Buffett și primii zece împreună”, explică Armstrong. Apoi, continuă el, își pune averea într-o fundație care va fi scutită de „taxa miliardarului”. 

„Ciracii lui Gates publică rapoarte în care își proiectează cu bucurie puterea nesfârșită asupra lumii folosind această criză falsă. Vor distruge economia mondială la nesfârșit”, scrie Armstrong.

Zilele trecute, Bill Gates a îndemnat guvernele din întreaga lume să impună sancțiuni utilizatorilor online care pun la îndoială masca și mandatele de vaccin.

Într-un interviu cu politicianul britanic Jeremy Hunt, Gates a discutat despre „pregătirea pentru pandemie” și despre lansarea actuală a vaccinului în întreaga lume. „Avem nevoie de un mod nou și nou de a face vaccinuri”, i-a spus Gates.

Lifesitenews.com relatează: Gates a subliniat importanța eliminării a ceea ce el a numit „informațiile false” despre noul coronavirus și despre „vaccinurile” aprobate de autorități. El a deplâns creșterea „ezitării la mască” și a „reticenței la vaccin” în rândul celor care înțeleg să nu să nu se supună „acestei ofensive experimentale”.

Gates a sugerat că guvernele ar trebui să „intensifice” controlul cenzurii mass-media și a criticat platformele precum Facebook pentru că sunt „cam lente” și nu reușesc să facă să cadă ciocanul”, a îndemnat multimiliardarul.

Mogulul tehnologiei și-a exprimat oprobiul față de giganții rețelelor de socializare, care nu reușesc să gestioneze corespunzător materialele care sunt „departe de a fi corecte” și a cerut guvernelor să preia controlul discuțiilor pe internet.

După ce și-a exprimat „o oarecare nemulțumire” față de răspunsul global la COVID-19, Gates a cerut crearea unui „grup operativ pentru pandemie” la OMS (Organizația Mondială a Sănătății), „care să efectueze simulări de atacuri bioteroriste în aeroporturi”.
 
„Si dacă un bioterorist aduce variola în zece aeroporturi? Cum ar reacționa lumea la asta? Există epidemii de origine naturală și epidemii de origine bioteroristă care ar putea fi chiar mult mai grave decât ceea ce cunoaștem astăzi”, a opinat Gates.

Grupul operativ, estimează Gates, ar avea nevoie de „zeci de miliarde” de investiții din partea statelor din întreaga lume pentru a se pregăti pentru posibilitatea unei arme biologice fabricate, a sugerat Gates. „Aceste alocări (financiare) vor trebui făcute anul viitor, a spus el, inclusiv acest grup de lucru global pentru pandemie”.

„Gates urmărește scenariul lăsat de Rockefeller, mai comentează Armstrong. Definiția lor de a fi filantrop este asemănătoare cu a lăsa o fată însărcinată și apoi a plăti pentru avort. Monopolul lui Gates asupra sănătății este mult mai periculos pentru societate decât Microsoft sau Standard Oil pe vremea lui Rockefeller. Poate că alegerile din 2022 vor provoca o supărare, iar o anchetă asupra lui Gates și a surogaților săi se va desfășura, în cele din urmă, inclusiv în ce-l privește pe Fauci, care are 80 de ani. De ce este acesta încă la guvernare? Nu pentru pensie. El este clar acolo doar pentru putere”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews