ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmanul republican Ronny Jackson, care a fost medic la Casa Albă sub Administrațiile Obama și Trump, exprima public aprecieri devastatoare despre starea de sănătate a președintelui Joe Biden și consecințele imprevizibile ale straniei situații de la Casa Albă.

Recent, când presedintelui i-a fost extirpată o leziune canceroasă, Jackson a spus : „El este ceea ce trebuie îndepărtat, nu leziunea. Caci e vorba doar un alt efort din partea medicului său și a echipei sale medicale de a distrage atenția. Ne-au dat o grămadă de informații inutile despre colesterolul lui și alte lucruri de care nimănui nu-i pasă”, a spus fostul medic de la Casa Albă.

Comentariul lui Jackson, care a fost criticat de unii, a fost că Biden trebuie demis din funcție. „Mă întreb despre capacitatea sa, l-a solicitat un reporter tv. Ați vorbit despre abilitățile cognitive ale președintelui ca un risc pentru securitatea națională. Spuneti-ne mai mult."

„Tot ce ne pasă în această țară înce-l privește președintele Biden, în vârstă de 80 de ani, care are probleme cognitive evidente, este o evaluare cognitivă. Ne dorim ceva care să ne demonstreze că este capabil din punct de vedere cognitiv să exercite această funcție, ceea ce este aproape un punct discutabil în acest stadiu, pentru că știm cu toții că nu este capabil”, a spus el.

Medicul președintelui Biden a anunțat că o leziune a pielii care i-a fost extirpată din piept luna trecută a fost identificată ca un carcinom bazocelular, care este un tip de cancer de piele predominant. Medicul a mai precizat că n-ar fi nevoie de tratament suplimentar.

Dupa examenul medical de rutină al lui Biden din 16 februarie, medicul său, dr. Kevin O'Connor, a confirmat că tot țesutul canceros a fost îndepărtat cu succes. Biden a fost declarat „sănătos, viguros” și „apt” pentru a-și îndeplini atribuțiile de președinte de către O'Connor în timpul examinării, a relatat Associated Press.

Medicul Casei Albe al fostului președinte Obama, iar acum reprezentantul republican din Texas, Ronny Jackson, trage însă un semnal de alarmă asupra posibilității unui al treilea război mondial.

Declinul cognitiv al președintelui Biden aduce Statele Unite mai aproape de un „război total” cu Rusia, a spus el: „Este îngrozitor pentru țara noastră că Biden este comandantul nostru șef. Nu știe unde se află în jumătate din timp și în fiecare zi ne aduce mai aproape de un război total cu Rusia și China. Declinul lui cognitiv va ucide oamenii!”.

Exemplificand, presa americana amintește un recent incident,  când președintele se afla la sediul Uniunii Internaționale a Muncitorilor din America de Nord.

„Știti, uh…”, a spus președintele care părea confuz. A pus microfonul jos, l-a ridicat din nou și a bolborosit ceva de neinteles. Părea că se chinuie în timp ce citea din teleprompter.

"Wow! Ce se întâmplă cu Biden?? E total pierdut. Acest om are nevoie de un examen cognitiv chiar acum” a spus Jackson.

În iulie la Fox News, Jackson a pus sub semnul întrebării abilitățile cognitive ale lui Biden și a comentat ce ar putea fi în spatele eforturilor sale.

„Erau semne că Joe Biden e în declin și în timpul campaniei din 2020, a remarcat reporterul tv. A stat la subsol tot timpul campaniei. Deci cine știa, ce, când? Se ascunde asta și i se dau medicamente ca sa poata funcționa? Știu că merge foarte mult acasă în Delaware, mai mult decât orice alt președinte. Deci,  întrebarea mea este, ce știa Obama? Ce știa Jill Biden? Și cine conduce Casa Albă acum? Acoperă aceștia aceste probleme mentale?” a întrebat reporterul.

„Ei bine, aceasta este marea întrebare pe care și-o pun toată lumea, cine trage cu adevărat sforile, cine conduce țara în acest moment, a raspuns Jackson. Nu știm. Nu știm dacă este Susan Rice sau Ron Klain sau dacă este Joe Biden sau cine este, dar cineva face asta. Ei fac exact ce ai spus tu, îl lansează în anumite momente ale zilei, are zile bune și zile proaste”.

„Nu știu nici dacă îl tin sau nu drogat,. Sunt medicamente care îți pot spori vigilența și memoria și care acoperă temporar chestii ca acestea. Deci, sunt sigur că se întâmplă și așa ceva, dar nu știm, pentru că medicul lui nu a răspuns la întrebările pe care i le-am pus ”, a continuat Jackson.

El a adăugat: „În timpul Administrației Obama, îl vedeau văzut zilnic și erau în contact strâns cu el, dar sunt sigur că și după ce administrația Obama-Biden. Cineva ar fi trebuit să facă ceva. Cred că au fost atât de orbiți de faptul că, după ce Biden va intra în funcție, vor putea să populeze întreaga Aripă de Vest ( a vicepresedintelui – n.n.) cu oamenii lui Obama și chiar așa s-a întâmplat.

Au adus o mulțime de oameni din Aripa de Vest iar Susan Rice conduce politica internă chiar acum. Ei au crezut că merită riscul să-și aducă oamenii înapoi în Aripa de Vest și pur și simplu au ignorat faptul că acest bărbat avea niște probleme cognitive grave. Și acum vor trebui să răspundă de ce, pentru că situația se înrăutățește, Biden nu se mai sustine în acest moment”