ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa britanică rostogolește teoria conspirației: „Putin este înlocuit cu un dublet corporal”. Iar adevărul vine din Honolulu: Putin „este literalmente cel mai puternic om din lume”. Și directorul CIA se plânge că Putin este „prea sănătos”

După ce a avut cancer de aproximativ 50 de ori, președintele Putin este acum într-o primăvară neobișnuită de tinerețe, relatează stupefiat "The Daily Mail”. Iar presa hawaiiana comentează: "Nu există o propagandă anti-rusă mai ridicolă”.

Patronul unui trust media din Honolulu, Amnon Jakony, ironizează ucigător aserțiunile unui cotidian britanic. „Nu există o propagandă anti-rusă prea ridicolă pe care mass-media britanică să nu o poată rostogoli”, comentează agenția Amnon Free Press, care se prezintă ca "furnizor al celor mai recente știri din Honolulu și Pearl City pe Hawaii Central Press Syndicate”.

Și sursa de presă hawaiiană ține să amintească: marți, "The Daily Mail” relata că președintele rus Vladimir Putin a fost văzut cu „brațul atârnând și șchiopătând” la sosirea în Iran. Iar peste numai alte patru zile, "The Daily Mail” scria că Putin a părut de fapt prea rapid, „animat” și „alert” în vizita sa în Iran și probabil că a fost înlocuit cu un „dublet corporal”, potrivit informațiilor ucrainene.

„Surse ucrainene au remarcat că s-a mișcat neobișnuit de repede și a fost mai alert decât în ​​aparițiile sale publice anterioare”, a comentat "Daily Mail”. „Premierul rus a părut animat când a salutat mulțimea în așteptare, după care și-a scos haina și a urcat într-o limuzină puternic blindată.”

Pentru sosirea lui Vladimir Putin la summitul de la Teheran ar fi putut fi folosit "un corp dublu” al lui, potrivit șefei serviciilor de informații militare ucrainene. Surse ucrainene au remarcat că s-a mișcat neobișnuit de rapid și a fost mai alert decât în ​​aparițiile publice anterioare.

Generalul-maior ucrainean Kyrylo Budanov s-a arătat suspicios într-un interviu pe canalul de știri tv 1+1 al Ucrainei. Budanov a sugerat că "o sosie a președintelui Putin ar fi putut zbura la Teheran pentru a se întâlni cu președinții Iranului și Turciei”. Și ziarul britanic continuă, nedumerit: „Ceea ce ni s-a spus a fost că noua semnătură a lui Putin șchiopătând este acum primăvara neobișnuită de tinerețe exprimată prin pasul lui, care poate fi explicată doar prin faptul că are un corp dublu!”

Potrivit presei occidentale, Putin a avut cancer de aproximativ 50 de ori în ultimele două decenii, dar cumva l-a depăsit de fiecare dată. Dar dacă Putin a supraviețuit "după ce a trecut prin toate bolile de care presa noastră susține că a fost lovit de-a lungul deceniilor, atunci el este literalmente cel mai puternic om din lume”, încheie perplex ziarul.

Oricum, directorul CIA William Burns s-a plâns că Putin este „prea sănătos”. „Există o mulțime de zvonuri despre sănătatea președintelui Putin și, din câte putem spune, este prea sănătos”, a declarat Burns pentru NBC News. "Fără îndoială, Burns a fost păcălit de rețeaua gigantică de dublete corporale a lui Putin!”, revine în ceață cotidianul britanic.