ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea se prelinge din seringă. Presa „centrală” tace

Vaccinarea se infatiseaza tot mai clar ca vaccindemie sau, si mai clar, ca moarte prin seringa.

Statisticile sunt tot mai convingatoare, oamenii tot mai lămuriți, spaima si indignarea cresc, dar asasinarea cu seringa continuă prea puțin tulburata. Și „marea presă” tace.

„Nu poti ramane nepasator când vezi atât de mulți oameni morți sau foarte bolnavi într-un singur grup. Deschide ochii. Caci acest lucru - VALUL URIAȘ de MOARTE SUBITĂ - se întâmplă peste tot in lume”, scrie universitarul si publicistul american Wayne Allyn Root. "33 dintre prietenii care au participat la nunta noastră, acum doar 8 luni au murit ori s-au imbolnavit. Si toti au fost vaccinati”, spun el la un post de radio american.

Decesele non-COVID-19 au crescut dramatic în Statele Unite, Canada și în întreaga lume. Companiile de asigurări de viață raportează că decesele non-COVID-19 au crescut cu 40% sau mai mult în rândul tinerilor americani. Iar Lincoln National raportează că plățile pentru asigurarile de deces au crescut cu peste 163% în anul când au apărut vaccinurile COVID-19.

Sunt creșteri ale deceselor comparabile cu cele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De atunci, nu s-a mai inregistrat vreodata o asemenea crestere vertiginoasa a hecatombei.

Ziarele anunta in fiecare zi ca inca o celebritate, un actor, star rock, atlet sau CEO moare „din senin și pe neașteptate”. Dar victimele sunt considerabil mai multe, chiar daca nu le consemneaza titlurile ziarelor.

Majoritatea sunt oameni mult prea tineri pentru a muri sau a suferi accidente vasculare cerebrale sau infarcte. Si in toate cazurile exista un element comun: sunt vaccinati.

„Este un tsunami. O ciumă. O adevărată pandemie. Toți sunt oameni relativ tineri, care fie au murit brusc, fie s-au imbolnavit grav, cu cele mai frecvente două efecte secundare ale vaccinului COVID-19: atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Vaccinul împotriva COVID-19 este cel mai mare dezastru și eșec din istoria asistenței medicale și o mașină non-stop a mortii și bolilor grave.”

Autorul american a întocmit o listă detaliată de studii publicate de guverne și autorități medicale din întreaga lume, care toate indică trei concluzii absolute:

A) Vaccinul COVID-19 este un eșec oribil;

B) Vaccinul COVID-19 este periculos și mortal;

C) Cei care iau două sau mai multe vaccinuri pot avea mult mai multe (ne)șanse să facă COVID-19, să fie internați cu COVID-19 ori să moară din cauza COVID-19.

Studii recente arată că vaccinul COVID-19 poate deteriora și distruge sistemul imunitar ca o formă de SIDA; 91% dintre cei din Marea Britanie care au murit de COVID-19 anul acesta au fost vaccinați triplu sau cvadruplu.

Se scrie despre aceste studii în mass-media? De ce nu? – se intreaba Wayne Allyn Root.

Si el revine la povestea lui personală: „Au trecut doar opt luni de când m-am căsătorit si de atunci 33 din oamenii pe care îi cunoaștem și iubim au murit sau au contractat boli mortale non-COVID-19”.

Aceasta „hecatomba a morții”, care ar trebui investigata de oameni de știință, de medici și de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor care ar trebui să atragă titluri media. Dar presa cu mare raspandire tace.

Toți cei 33 au fost vaccinați. Rândurile prietenilor vaccinați sunt decimate ca un pluton de pușcași marini distruși de o ambuscadă inamică si readusi acasă în pungi negre pentru cadavre. Si mai stupefiant este ca "niciunul dintre prietenii și cei din familia mea care nu sunt vaccinati, nu a murit sau nu a fost bolnav de la declansarea pandemiei”, adauga Root.

„Ceva este foarte greșit. Americanii mor cu cel mai mare ritm din istorie. Mass-media trebuie să raporteze despre acest dezastru. Administrația pentru Alimente și Medicamente și CDC trebuie să reactioneze la ce se întâmplă. Vaccinurile trebuie oprite. Dar, în schimb, se dublează. În mod remarcabil, ei recomandă vaccinarea împotriva coronavirusului pentru bebeluși, copii mici și adolescenți”.

Aceasta este fie cea mai mare înșelătorie în domeniul sănătății și mușamalizare din istoria lumii, fie o crimă în masă la scară largă. Sau amândouă, incheie Wayne Allyn Root, „războinicul conservator” din mass media, gazda emisiunii naționale „Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” de pe USA Radio Network.