ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe site-ul Pfizer avem următoarele informații:

- Nu există niciun vaccin aprobat de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA)

- Este alegerea ta să primeștiVaccin Pfizer-BioNTech COVID-19.

- Este posibil ca vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 să nu protejeze pe toată lumea.

- Vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 este un vaccin neaprobat care poate preveni COVID-19. Nu există un vaccin aprobat de FDA pentru a preveni COVID-19. 

-Într-un studiu clinic în curs, s-a demonstrat că vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 previne COVID-19 după 2 doze administrate la 3 săptămâni distanță. Durata protecției împotriva COVID-19 este în prezent necunoscut.

-Pot apărea reacții adverse grave și neașteptate. Pfizer-BioNTech COVID-19

Vaccinul este încă în studiu în studiile clinice.

Persoanele vaccinate intră într-un studiu clinic pe o perioadă de doi ani. 

Deci aceste informații sunt furnizate doar de Pfizer, nu și de autoritățile din România. Prin urmare, persoanele vaccinate fac parte dintr-un studiu clinic pe o perioadă de doi ani. "Durata protecției împotriva COVID-19 este în prezent necunoscut." . Deci nici Pfizer nu poate garanta protecție covid pe o perioadă determinată de timp. Deci de unde știu eu că nu mă vaccinez luna asta și luna următoare nu mai sunt imunizat?? De unde știm că cei imunizați pot ieși din casă liniștiți? Nu vedem că totul se face la vrăjeală???? "Este posibil ca vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 să nu protejeze pe toată lumea."  Așa și? De unde știm pe cine protejează și pe cine nu? Nu vedem că nu se fac teste? Băi, ia să vedem. Ai anticorpi, nu ai. Reacționează corpul tău, nu reacționează. De unde știm pe cine protejează și pe cine nu? Drept dovadă că la ATI sunt și imunizați. Scuza? "Păi vaccinul nu protejează pe toată lumea". Nu așa se face. Ai făcut vaccinul și gata ești lăsat de izbeliște. Nu te testează nimeni, nu îți verifică nimeni anticorpii, nu te ține nimeni sub observație.
 
Da, foarte frumos sună campania vaccinării. Te face responsabil. Te face să te simți că ești responsabil. Pentru cât timp? O săptămână? Două? Trei? Până la următoarea doză? Câte doze vei face? 5? 6 ? 100? De ce? Ca să mergi în concediu? Să mergi la cinema? Da, foarte responsabil nu am ce spune. Până când credem că se vor vaccina oamenii? Presa scoate vaccinul ca fiind salvator mesianic pentru că au primit hârtii de la Guvern? Așa se face? Așa se promovează adevărul? Cu obligații politice? Cu jurnaliști vânduți? Da? Aceasta este presa? Așa se promovează adevărul? Cu stative care au două picioare și spun la microfon ce le suflă guvernul în cască? Nu vedem că este doar un singur interes? Cât mai mulți înțepați. După ce te-ai înțepat nu mai interesează pe nimeni. Nu te întreabă nimeni de sănătate. Nici măcar cum te simți.

Vreau să știu și eu, dacă vă simțiți rău, care este numărul de telefon, acela unic la care puteți suna pentru că vă simțiți rău după vaccinare. De când v-ați vaccinat, de câte ori v-a sunat cineva să vă întrebe de sănătate? De când v-ați vaccinat, câte seturi de analize gratuite ați avut? Este un vaccin care se află încă în studiu clinic. Trebuia să vă verifice starea de sănătate!!!!!! Ați luat vreodată vreun medicament care încă este în faza de studiu? Eu știu ce înseamnă. Îmi văd mama mereu la analize din 6 în 6 luni, tocmai ca să se verifice starea ei de sănătate pentru că anumite medicamente afectează anumite organe. Pe voi v-a programat cineva la un set de analize de rutină? Vă mulțumiți cu mici? Serios? Vă dați sănătatea pentru 15 lei? Vă mulțumiți cu 100 de lei primiți de la stat?
 
Vă mulțumiți cu o amărâtă de Loterie? Dar de ce nu vă oferă analize gratuite timp de 5 ani? De ce nu vă programează la CT sau la RMN gratuit? Le mai pasă după ce v-ați vaccinat? NU LE MAI PASĂ. Și știți ce? Când o să vă simțiți rău, nu o să pese nimănui. Nici presei, nici lui Cîțu, nici lui Gheorghiță.  Dacă vă puneți sănătatea în pioneze, pe cine sunați? Pe Cîțu? Pe Gheorghiță? Sunați. Când vă răspunde, să îmi spuneți. Dragilor, după ce v-ați înțepat nu mai contați!! Nu mai interesează pe nimeni de voi.