ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu ai făcut păcate ca să mergi la biserică? Foarte bine. Atunci vino să vorbești în fața credincioșilor despre cum nu ai făcut păcate. Hai să stai în fața lor și te rog să le spui despre cum nu ai mințit niciodată.
 
Privește-i în ochi și spune-le despre cum nu ți-ai pierdut niciodată cumpătul. Te rog să le spui și despre cum ai reușit să nu judeci pe nimeni niciodată, despre cum nu ai păcălit pe nimeni pentru nici măcar 1 leu, despre viața trăită în curăție. Vino să le spui credincioșilor cum nu ai mâncat niciodată de dulce atunci când era post. Haide, spune că nu ai vorbit niciodată urât, de rău sau nu ai bârfit pe nimeni. Haide. Noi, cei din biserică, avem nevoie de astfel de modele și de abia așteptăm să te cunoaștem. Ce anume? Ai mințit cândva? Nu-i nimic. Noi tot te așteptăm. Cum? Ai bârfit? Noi tot te așteptăm. Ce zici? Ai gândit ceva rău? Lasă frate/soră dragă, așa ai descoperit că ai păcate și totuși este nevoie să vii la biserică. Noi tot te așteptăm. Te așteptăm să Îl urmăm pe Cel care este cu adevărat fără de păcat și haide să tindem împreună spre desăvârșire.

Reține că la biserică nu vii doar pentru tine sau pentru păcatele tale. Dumnezeu te așteaptă la biserică ca să te rogi și pentru cei dragi ai tăi!