ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am văzut că ieri a avut loc o conferință. Conferința „De ce Iisus? Crestinism. Ateism. Nihilism.” a fost susținută de IPS Teodosie - Arhiepiscopul Tomisului, Protosinghel Ilarion și Mihail Neamțu.

Când am văzut și Mihail Neamțu, atunci mi s-au aprins luminițele. Ce sa fac? Defect profesional. Zic „Cum? Mihail Neamțu și IPS Teodosie?” Păi știam că în trecut era o altă poveste. Mă pun pe căutat. Și ce credeți? Acele luminițe s-au aprins corect. Mihail Neamțu nu a ezitat să dea cu piatra în IPS Teodosie atunci când a avut ocazia (Numindu-l Teodosie Șpagoveanul și bucurându-se de „investigația” DNA - nota red. / captură foto).

Știu, poate omul și-a regretat greșeala și și-a cerut iertare IPS-ului Teodosie, pentru că public nu am găsit nici o scuză.

Știu că IPS Teodosie îi primește și pe cei care au dat cu bâta. Problema este alta. Când greșești și îți ceri iertare dar te și schimbi, este ceva normal și în regulă. Dar când greșești, nu îți ceri iertare, nu te schimbi dar te afișezi pe lângă persoanele pe care chiar tu le-ai lovit, atunci ceva nu este în regulă.

Îmi scapă ceva?