ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnule Victor Roncea , stimați jurnaliști din redacția ActiveNews, 

La mulți ani! În ceas aniversar doresc să vă adresez acest mesaj aniversar pentru că iată, de 8 ani de zile sunteți alături de cititorii dumneavoastră zi de zi. 

Ceas de ceas așterneți pe hârtie informațiile care trebuie să ajungă la publicul dumneavoastră și nu numai, pentru că în fiecare zi mai câștigați cititori noi. 

În acești 8 ani ați reușit să aduceți în prim plan informații care nu au fost oferite de marile trusturi de presă. În acest 8 ani ați scos la lumină informații ținute în întuneric. În acești 8 ani ați spus ceea ce anumite publicații nu au vrut să spună pentru că se supun unor ordine politice. 

Ați reușit să dați la o parte cenzurarea presei, mai ales în aceste vremuri în care o bună parte din presă preferă să se supună conducerii politice, arătând de multe ori cum își schimbă unghiul de abordare al reportajelor în funcție de conducerea țării. 

Sunteți sursa de informare pe care mulți o au la îndemână. Este adevărat că sunt și voci critice care nu înțeleg că presa nu servește intereselor politice și ea este cea care trebuie să ofere informații de interes public, cu discernământ, documentat și imparțial. Dar aceste voci dispar rând pe rând pentru că rămân fără argumente de la o zi la alta. 

De altfel, atunci când alegi să spui adevărul înseamnă că trebuie să te aștepți și la voci impuse să discrediteze. Doar cine are ochi de văzut rămâne alături de cei care propovăduiesc adevărul. 

Fie ca și de acum înainte să rămâneți propovăduitori ai dreptei credințe, ai adevărului și ai informației necenzurate. Domnul Dumnezeu să vă întărească, să vă dăruiască înțelepciune și multă putere de propovăduire. 

La mulți ani!

Nota Redacției: Mulțumim mult pentru urări! Meritul este al întregii echipe de autori și colaboratori între care cu onoare vă număram și pe Dvs! Doamne, ajută!