ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Felicitări tuturor românilor care au ascultat de autorități în ultimii doi ani! Îi țineți acolo iar ei fac pe dumnezeii „sănătății”. Ei decid cine se operează și cine nu. Ei decid cine primește tratament și cine nu. După cum bine știm, când vine vorba de boală, nu există „mai târziu” nici la tratamente și nici la operații. Oricum bolnavii erau umiliți lună de lună când stăteau la cozi infernale pentru a-și face tratamentele. Acum ce vor face?
 
Vă dau doar un exemplu: sunt boli care necesită tratamente pentru ca boala să nu avanseze. Poliartrita reumatoidă este o astfel de boală. Pentru Raed Arafat acest tratament nu este unul urgent pentru că nu pune viața în perico,l dar lipsa tratamentului poate duce la avansarea bolii. Cine răspunde dacă starea de sănătate a bolnavilor se degradează?
 
Da, sunt operații care nu sunt urgente, dar tocmai că erau făcute ca să nu se ajungă până în pragul urgenței. Și aici dau doar un exemplu: operația de apendicită. Dacă tot amâni operația poți ajunge la peritonită. Operația de apendicită nu este una urgentă, conform ordinului. Nu apendicita pune viața în pericol, ci peritonita. Și ce facem în cazul acesta? Așteptăm să ajungă oamenii la peritonită ca să fie operați?

P.S.: I-aș fi lăsat un comentariu lui Raed Arafat, dar și-a restricționat profilul astfel încât să îi scrie comentarii doar cei din listă, adică lăudătorii și pupătorii de dos.