ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu știu dacă ați aflat ultimele vești dar Realitatea Plus a fost amendată de către CNA. NU, nu pentru titlurile din timpul pandemiei: „Nevaccinați - arhanghelii morții" sau " „Apostolii nevaccinării, arhangheli ce aduc moarte" Știți pentru ce a primit amendă în valoare de 30.000 de lei? Vă las comunicatul mai jos. 

„Întrunit în ședința publică din data de 23.03.2023, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a autosesizării și a sesizărilor primite și a decis să aplice următoarele sancțiuni:

-amendă de 30.000 de lei postului Realitatea PLUS pentru modul de abordare a temei referitoare la efectele adverse ale vaccinurilor anti-COVID, în edițiile din 16 și 30.01.2023 ale emisiunii „Culisele Statului Paralel”. Radiodifuzorul a încălcat prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum și dispozițiile art. 64 alin. (1) lit. b) și art. 67 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual. Printre titluri afișate pe ecran se regăsesc : „Cum au mușamalizat cazurile de reacții adverse” ; „Morți subite la tineri, băgate sub preș” ; „Legăturile între morțile subite și vaccinurile COVID” (16.01.2023) ; „Legăturile misterioase între vaccinul COVID și morțile subite” „Halucinant, românii nu știu nici acum adevărul despre vaccin” ; „Ce au pățit oamenii după vaccin” (30.01.2023) ; " - informează Consiliul Național al Audiovizualului.

Oricum.... interesantă logică....nu iei amendă pentru că ai arătat cu degetul o anumită categorie de oameni și pentru că îndrepți opinia publică cu multă ură împotriva nevaccinaților dar îți iei amendă pentru că ridici semne de întrebare.

Sigur.. această postare nu va fi distribuită pentru că nu interesează pe cineva. Eu am scris așa ca să vedeți că instituțiile statului își fac treaba și se luptă cu fake news-urile. Este un banc, desigur.