ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma notificării noastre, Antena 3 CNN a oferit un răspuns în ceea ce privește difuzarea unor imagini video care aparțin emisiunii online Lumina Cuvântului. Amintim faptul că în data de 17 decembrie 2022, postul de televiziune Antena 3 CNN a difuzat în cadrul emisiunii News Magazine un reportaj video editat din mai multe videoclipuri printre care mai multe fragmente video aparținând Lumina Cuvântului, fără a se menționa sursa imaginilor video.

Răspuns ANTENA 3 CNN:

„Referitor la difuzarea pe postul de televiziune Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii „News Magazine" din 17 decembrie 2022, a unor imagini/fragmente video însumând câteva zeci de secunde cu Sara Nukina, fără menționarea sursei online „Lumina cuvântului" , ne exprimăm regretul pentru această situație având la bază o eroare umană care a aparut din cauza lipsei de comunicare, și subliniem totodată faptul că Antena 3 CNN a acționat cu bună credință și fără intenție de a provoca vreun prejudiciu Dvs or publicului emisiunii „Lumina cuvântului" sau de a-și dezamăgi propriul public." - transmite postul de televiziune Antena 3 CNN.

Situația a fost remediată și cu ocazia difuzării unui nou material jurnalistic de către postul de televiziune Antena 3 CNN,  în data de 14.01.2023, în care am pus la dispoziție imaginile cu Sara Nukina iar sursa emisiunii online Lumina Cuvântului a fost menționată corespunzător. 

Cu această ocazie dorim să mai transmitem faptul că emisiunea online Lumina Cuvântului este un proiect jurnalistic independent și este protejat prin lege în ceea ce privește drepturile de autor și proprietate intelectuală.  Echipa Lumina Cuvântului este deschisă pentru colaborări în ceea ce privește elaborarea de materiale jurnalistice, datele noastre de contact fiind vizibile atât pe contul nostru de Facebook cât și pe contul nostru de YouTube.  Orice material media care aparține Lumina Cuvântului poate fi preluat și difuzat doar în termenii agreați în prealabil și cu acordul în scris al persoanelor care dețin drepturile de autor.