ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motto**: In a town like Twin Peaks no one is innocent. Fire walk with me!

Dacă ați uitat, înainte de Crevedia au fost explozia și incendiul de la Petromidia, în urmă cu 2 luni. 

Acolo putea fi mult, mult mai rău. Într-o rafinărie există substanțe cu potențial explozibil și incendiar cu mult mai mare decât într-o stație GPL. Focul a lovit instalația de hidrocracare a rafinăriei, unde se utilizează diferite tipuri de gaze, gazolină, păcură și/sau gudron pentru producerea de motorină și uleiuri. 

Deci, la Petromidia putea să fie măcel dar n-a fost. 

Au stins incendiul, au rămas pagube materiale și un singur pompier rănit, la o deflagrație și un incendiu care puteau produce un dezastru uman și ecologic. La Petromidia s-au respectat procedurile cu daune minime. 
De ce acolo s-a putut? 


Dacă ați uitat, toată vara în România au fost evenimente exploziv-incendiare, mai mult sau mai puțin grave:
Incendiu violent la o vopsitorie din Satu Mare - 3 persoane rănite


Un restaurant din București a ars complet pe o suprafață de peste 200 mp. 


Incendiu în Sectorul 3 din București! 16 case avariate grav de flăcări. 


Bateria unei biciclete electrice a explodat: Incendiu într-un apartament din Reșița.


Prin Crevedia, România s-a aliniat la catastrofele de pe plan mondial. Câteva le-am prezentat aici. 


Cineva dă foc la planetă. 

Incendiile astea nu apar singure. Au spus-o răspicat autoritățile din Grecia sau din Canare: sunt incendii provocate. De mână de om, direct sau indirect. Există filmări cu drona, cu un individ care pune foc în sudul Italiei. Există Haarp și există geoinginerie. Există chemtrails. 

Există declarații făcute de specialiști, puține răzbat: generalul în rezervă al US Air Force, Charles Jones spune că  „aceste dâre albe pulverizate de avioane conțin aluminiu și alte metale grele, polimeri și substanțe chimice.”

Un fost ofițer naval și absolvent UCLA explică:  „Presărați praf de aluminiu sau bariu pe foc și vedeți ce se întâmplă. Este aproape exploziv. Când izbucnesc incendii, praful de aluminiu/bariu amplifică focul. Substanțele se împrăștie în întreaga SUA și în alte țări NATO. ”

Șeful pompierilor din California, Steve Crawford spune că incendiile se propagă diferit și mai agresiv decât a văzut vreun pompier în cariera sa. Barierele naturale nu mai opresc focul,  râurile sau terenul viran. 

De ce?  

În regiunea Mt. Shasta din California, un biolog de la USDA, Francis Mangel a testat nivelurile de aluminiu în probe de apă și sol. A găsit o concentrație de 25.000 de ori mai mare decât recomandările OMS. 


De ce trebuie să ardă? 

Ca să credem în încălzirea globală, drept factor provocator?

Și asta, dar e doar pretextul.   

Ca să se provoace un transfer de proprietate, de la populația deja sărăcită de pandileală, de război și de taxele verzi, de majorarea birurilor și, în general, a costurilor vieții. 

În mantra psihopaților incendiul ocupă un loc de frunte în drumul spre depopulare și totalitarism 

Vei vinde ieftin sau vei renunța la proprietatea distrusă de incendii și inundații provocate.

Vei vinde ieftin sau vei renunța la proprietatea atacată de animalele sălbatice înmulțite din cauza protejării excesive.

Vei vinde ieftin sau vei renunța la proprietatea la care nu-ți mai permiți plata taxelor și utilităților majorate insuportabil. 

Nu vei avea nimic și vei fi fericit!

Slavă focului!

*Pentru cine n-a auzit de Herostrat… google it!

**Pentru cine n-a văzut serialul Twin Peaks... s-a născut prea târziu.