ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interviul realizat de Active News cu prof. Masahiko Okada este printre cele mai tari care demască mitul vaccinării.  Este tare de 3 ori: prin conținut și afirmații, prin specializările interlocutorului (epidemiologie și boli cardio-vasculare) și fiindcă medicul e din Japonia, țară care a tratat  serul magic cu prudență sau chiar cu suspiciune. Japonezii au interzis transfuziile cu sânge de capsat, au avertizat primii asupra bolilor cardio provocate de ser, au folosit ivermectina la tratarea carcalacului.
 
Interviul complet îl citiți AICI. Active News a dat lovitura de presă, cu extrase video și filme explicative ale japonezului. 

Aici las un rezumat, cu ideile de bază al prof. dr. Masahiko Okada:

”Proteina spike (din ser) atacă, într-un final, imunitatea corpului nostru. Au fost cazuri în care pacienții au dezvoltat cheaguri intracraniene, hemoragii care au condus, într-un final la deces. Proteina spike distruge întreaga structură a celulei umane și astfel apar tot felul de boli, des întâlnite fiind miocardita și pericardita. 
 
Cu cât trece un număr mai mare de zile de la prima doză, cu atât se mărește și numărul cazurilor de miocardită (boală a membranei inimii) la 100.000 de persoane. De la a doua doză ne confruntăm cu o explozie de miocardite, apărute brusc.

În realitate, efectele adverse ale vaccinurilor sunt mult mai numeroase, de la boli pulmonare, pneumonii, boli dermatologice, afecțiuni renale și neurologice grave și așa mai departe.

În ceea ce priveste încărcătura virală nu s-a depistat nicio diferență semnificativă între vaccinați și nevaccinați. 
o La vaccinații care depășesc 50-60 de ani, nivelul anticorpilor aproape că nu a crescut deloc. Este un nonsens, date fiind recomandările că tocmai această grupă de vârstă să se vaccineze.

În țări precum Israel, Muntenegru sau Georgia, care au o rată mare de vaccinare, găsim și cea mai răspândită infectare. La țări din Asia care au cea mai mică rată de infectare și rata de vaccinare este scăzută. În Israel s-au bazat prea mult pe vaccin.

Nu au niciun sens comparațiile brute, între vaccinați și nevaccinați. Oricine poate aduna datele în calculator, poate face studiile așa încât apoi să declare cât de important este vaccinul. În astfel de studii clinice, trebuie făcute și analize retrospective.

Pfizer a publicat un singur studiu randomizat controlat, anul trecut, în 21 decembrie 2021. La un simplu calcul comparativ am remarcat că eficiența vaccinului Pfizer este, în realitate, doar de 0,84%. Se poate să fie chiar mai scăzută, din cauza datelor incorecte. Pfizer s-a concentrat strict pe datele grupului de vaccinați, fără o analiză comparativă, apoi s-a lăudat cu o așa zisă eficiență de 95%. A ascuns adevărul. Și Moderna a făcut la fel.

Primul coordonator, Brooke Jackson, deși era o veterană cu peste 15 ani de experiență, și-a dat seama din primele săptămâni de aceste grave probleme etice impuse de studiile Pfizer și a demisionat.

Obezitatea și fumatul, acești doi factori supun pacientul unui grad extrem de ridicat de a contracta forma gravă.

Cred că trebuie dezvoltată, stabilită o metodă clară pentru a verifica și demonstra relația cauză-efect dintre vaccinare și vătămare. Trebuie făcute AUTOPSII pe persoane care au manifestat astfel de efecte adverse în urma vaccinării, să observăm că aveau enorm de multe proteine spike în organism, care le-au distrus inima, creierul.

Politica de refuz a responsabilității companiilor farma își are originea încă de acum 40 de ani, de la vaccinul polio (poliomielită), în America, atunci când au existat enorm de multe cazuri de copii care s-au vaccinat, au dezvoltat poliomielită și au decedat. Dar s-a dorit ca producătorii să nu se oprească din cercetarea și dezvoltarea vaccinurilor. Companiile care au dezvoltat vaccinul C-19, inclusiv medicația aferentă sunt prin ordin prezidențial scutite de asumarea oricărei responsabilități, cel puțin până în 2024.

Nici rețeaua publică a televiziunii naționale nipone nu a transmis măcar un cuvânt pe tema aceasta. Oamenii ajung să creadă orbește că oprim pandemia cu vaccinarea și nu iartă nicio opinie diferită de acest curent de gândire. 

Românii să nu mai creadă atât de ușor toate informațiile de la televizor sau din social media, să se întrebe, să reflecteze dacă nu există și alte perspective sau aspecte dubioase în tot ceea ce li se transmite.”
 
VIDEO DEMONSTRAȚIA: