ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autopsia era cea mai sigură metodă de a stabili dacă este sau nu carcalacul cauza decesului. Au evitat-o și așa au ieșit acum 5,5 mil. de morți. 

Tot autopsia este cea mai sigură metodă de a afla dacă există vreo legătură între inoculare și decesul ulterior al unei persoane, la interval mai scurt sau mai lung după capsare.

Dacă vor să ne ofere o probă de credibilitate maximă a injecției autoritățile din toate țările ar trebui să ordone autopsierea a măcar 20-30% din persoanele care au muri după înțepare, la câteva ore, zile sau săptămâni. 

Cu ajutorul acestei metode științifice infailibile numită autopsie ne vom lămuri finalmente că nu există nicio legătură de cauzalitate între inoculare și moartea subită post-înțepare.

Hai, bă, guvernelor, dați această dovadă de bună credință și autopsiați cadavre de morți după injectare! Să vadă lumea că au murit din alte cauze decât serul și să năvălească oamenii să se înțepe!

Dacă vreți să înțelegeți mai clar ce spun, intrați pe site-ul yournews.com și căutați următorul articol: 

 
Subiectul a fost tratat și de ActiveNews, cu VIDEO, aici: