ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poate că v-am mai spus asta dar undeva prin bibliografia de facultate sau pe la vreun profesor deștept am auzit asta: „Dacă Goebbels ar fi avut Internet nici acum nu aflam că nemții au pierdut războiul”.

Mă rog, poate că el a zis televiziune în loc de Internet, dar înțelegeți ideea...

Și acum aplicați asta la toate războaiele moderne, inclusiv la intervenția Rusiei în Ucraina.

Moscova a pierdut clar războiul mediatic. Situația de fapt e greu spre imposibil de răsturnat, fiindcă rușii se afla în fața fenomenului numit negarea evidenței sau a realității: orice dovezi palpabile ar scoate din pălărie serviciile rusești, acestea nu vor fi crezute sau vor fi ignorate. De ce? Simplu, pentru că rușii chiar au comis grozăvii care au creat și acumulat emoții negative atât de puternice în opinia publică, încât este tardivă orice scuză sau justificare, oricât de solidă și serioasă, pentru acțiunile reprobabile. Un exemplu simplu: dacă rușii au măcelărit 100 de civili are o greutate emoțională de 10 ori mai mare decât dacă ucrainenii au măcelărit 100 de civili. Rușii poartă stigma mediatică.

Aș mai adăuga ceva: dacă rușii aveau engleza ca limbă maternă ar fi avut ceva șanse să câștige niște bătălii mediatice. Câștigau la viteza de circulație a informațiilor sau manipulărilor și la credibilitate.

O să râdeți dar propaganda direct în engleză, venită de la un inamic vorbitor nativ de engleză are șanse mai mari de penetrare decât de la unul care vorbește o limbă nesuferită și încâlcită pentru mulți. Chiar alfabetul chirilic îți provoacă o stare de adversitate, care scade credibilitatea informației/manipulării. Știi că zvonul vine de la unii cu o limbă nasoală, care nu-ți place. Aprioric și visceral îl respingi.

Doi la mână, rușii nu vorbesc deloc ucraineană, dar toți ucrainenii vorbesc rusă iar asta produce confuzii numai bune pentru propagandă. E foarte greu să discerni ce se întâmplă cu adevărat în miile de filmulețe de propagandă cu grozăvii puse în cârca inamicului.

Ucrainenii se pot infiltra în liniile inamice sau pot juca roluri de ruși, dar și rușii pot juca roluri de ucraineni care vorbesc rusa. Nespecialiștilor le este greu să deosebească modul și accentul cu care ucrainenii vorbesc rusa. Știu asta de la cineva care cunoaște bine ambele limbi. Deci confuzia lingvistică este un instrument de război și manipulare, mai ales pentru cei care vorbesc limba inamicului. Cine nu înțelege asta s-a uitat prea mult la televizor.

VIDEO: Black Sheep - Imagine / This song is a cover after John Lennon's Imagine (which is the "hymn" of the Globalist movement). This song is not a war song, but it is a wake-up call for all the people of the World to see past the bullshit of the mainstream media propaganda. Versurile în limba română, sub video.

Imagine

Imagineaza-ti ca nu exista Mass-Media

E usor daca incerci

Fara iad inauntrul nostru

Doar Cerul deasupra noastra

Imagineaza-ti toti oamenii traind fara frica.

Imagineaza-ti ca nu exista Bias

Nu este greu deloc

Sa ai pentru ce ucizi sau sa mori

Dumnezeu fiind una dintre optiuni.

Puteti spune despre mine ca sunt un criminal

Insa nu sunt singurul

Imi doresc ca astazi sa te Trezesti

Si lumea sa fie unita.

Imagineaza-ti ca nu ar mai fi posedari

Facute de raul care salasluieste

In spatele Lacomiei si a Foamei

In spatele portilor iadului.

Imagineaza-ti ca toti acesti oameni sunt Raii Lumii

Imagineaza-ti ca acest virus

A fost tot creatia lor

Aveau si focoase nucleare

Pregatite pentru mine si pentru voi

Imagineaza-ti ca toti acesti oameni nu ar mai fi trait astazi

Imagineaza-ti ca violeaza copii

Stiu ca este foarte greu

La fel si cu Nine eleven ( 11 septembrie )

Dar in curand veti afla Adevarul

Imagineaza-ti ca toti acesti oameni ar trai fara frica.

Puteti spune despre mine ca sunt un criminal

Insa nu sunt singurul

Imi doresc ca astazi sa te Trezesti! Si lumea sa fie unita.