ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


America, țara de unde noi "luăm lumină”, de câțiva ani de zile, țara de unde împrumutăm toate obiceiurile și care este un reper pentru mulți români!

Acesta este visul american, pentru 2023! Priviți și "luați lumină”, că avem de unde…și ne și place să "luăm lumină” de la ei, suntem cei mai mari fani ai lor!

Brian Nguyen a devenit primul bărbat care a câștigat un concurs de frumusețe pentru femei, organizat de către Miss America.
El a reușit să fie ales "Miss Greater Derry 2023”, informează The Post Millenial.

Pe lângă această coroană, Nguyen a primit și o bursă școlară creată "pentru tinere femei cu vârste între 17-24 de ani, care trăiesc in zona Greater Derry”.

Anul trecut, Playboy a pus, pentru prima oară, pe coperțile sale, UN BĂRBAT, iar un alt bărbat, a fost declarat SPORTIVA anului in Noua Zeelandă!

Este extrem de vizibilă "direcția” acestei societăți! Este extrem de vizibilă lupta îndreptată împotriva bisericii și împotriva familiei, care tot de acolo vine!

Este foarte vizibilă încercarea disperată a unor oameni, care astăzi conduc planeta, de a ne distruge orice reper: de credință, de frumusețe, de sănătate, de echilibru.

Nu, dragii mei, pentru mine acest Brian Nguyen va rămâne pentru totdeauna un bărbat care nu se regăsește in corpul lui, însă niciodată nu as putea să il văd ca fiind o femeie frumoasă!

Observ …cum de la o zi la alta …America se îngroapă! Și-au pierdut până și banala noțiune de "frumusețe feminină”! 


*
 

Voi vă Imaginați cum râdeau psihopații (care au dat aceste ordine) de undeva din spatele unor ecrane, când vedeau cât suntem de tâmpiți?

Sunteți constieți că ei niciodată nu și-au imaginat că gradul de inteligență al populației este ”atât de jos”? Pentru ei a fost un experiment…al cărui rezultat i-a uimit! A fost o dovadă clară, certă, că pot să facă absolut orice…pentru că au cu cine! Și au făcut!

Și încă mai fac, nu s-au oprit!

Cei mai mulți dintre acești oameni au fost/sunt intelectuali! Cum a fost posibilă această "spălare de creiere”, intr-un număr atât de mare, la această categorie de oameni?

Ce concluzie trebuie să tragem…după acest experiment?

Eu pot să înțeleg faptul că nu aveai voie să intri in bazin, decât in aceste condiții! Ok!

Dar, de ce ai acceptat să joci in "piesa” asta lovită de penibil? Nu aveai voie nici să pleci de acolo? Era obligatorie intrarea? 

Sau…nu ai sesizat penibilul situației? Asta nu înțeleg!
 
Ar putea fi un meme cu 2 persoane și text care spune „2020 the year of science 13H”