ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A inceput „linsarea” (timid momentan, dar e bine ca a inceput) astora smecheri din pandemie! Nimic nu ramane neplatit pe lumea asta!

Guvernul Romaniei a transmis o nota publica prin care se arata dezastrul produs bugetului de stat din tara noastra prin achizitionarea celor 120.000.000 doze de vaccin pentru o populatie de maxim 18.000.000 de cetateni (in realitate suntem vreo 16.000.000, dar stiti ca autoritatile au o obsesie legata de umflarea cifrelor cand este in interesul lor).

Romania a achizitionat peste 120.000.000 doze de vaccin, care teoretic ne-ar ajunge pentru urmatorii 65 de ani si pe care trebuie sa le achitam integral pana in 2023. Suma care trebuie platita pentru aceasta proasta achizitie este de peste UN MILIARD de dolari. Aceasta achizitie a fost facuta fara avizul Ministerului de Finante, ministrul Alexandru Nazare fiind demis la acea vreme pentru ca a refuzat sa semneze asa ceva!

O parte dintre aceste vaccinuri au disparut, o mare parte au expirat (au incercat printr-un mizerabil ordin administrativ sa le prelungeasca valabilitatea), o parte au fost donate, o parte au fost aruncate, dar trebuie achitate integral! Cine le va achita? Cetatenii acestei tari, prin: taxe, impozite si tot ceea ce suntem obligati sa achitam la stat, ca sa aiba ei cu ce sa faca achizitii tampite!

De ce a aparut aceasta nota, ieri? Pentru ca a inceput "linsarea" lui Citu (sunt multi pe ''teava"). V-am spus ca "sistemul" nu iarta pe nimeni!

Tot in aceste zile un judecator de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat intr-un dosar aflat pe rolul instantei, ca secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, RAED ARAFAT, nu are calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, deci nu poate semna acte juridice in numele si pe seama DSU. La termenul urmator, care va avea loc in 9 mai 2022 urmeaza sa se discute cererea de denuntare ca false a inscrisurilor semnate de RAED ARAFAT prin uzurpare de calitati oficiale.

Mai adaugam si faptul ca in Romania in acesti doi ani de zile nimeni nu a declarat oficial ''epidemia" si ca cele 24 de hotarari de guvern prin care s-a instaurat si s-a prelungit starea de alerta au fost anulate integral de catre Curtile de Apel din tara. Deci, toate masurile de austeritate din pandemie au fost: abuzuri, acte si masuri fara nici un temei legal.

Toti cei care au suferit din punct de vedere sanitar, emotional, psihologic, economic, financiar, in aceasta perioada, au posibilitatea de a cere in justitie depsagubiri, nu doar de la persoane juridice, ci si fizice (oameni care au conceput, au favorizat si au instigat la aceasta faradelege, fara precedent in istoria omenirii).

Observ ca "plata" a inceput de sus in jos! E ok! Eu zic sa va pregatiti avocati, pentru multi ani de acum inainte, si voi....astia... "vedete locale" in pandemie, care ne-ati tinut doi ani de zile intr-un stres infernal prin aparitiile voastre apocaliptice din presa locala! Vine si vremea voastra!

Numai bine!