ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Matilda s-a reîncarnat și a lucrat in secțiile ATI-covid, din România, în pandemie, cumva?

Știti de ce intreb? Pentru că în România, în pandemie am avut secții ATI-covid (multe) unde rata de mortalitate a fost 95-98% (Timișoara și București, Arad și Sibiu și altele).

Și știți in ce spitale? În acele spitale despre care presa ne spunea, zilnic, că avem de-a face cu "eroi”, erau chemați in fiecăreia seară la tv și erau ridicați la rang de "eroi”!

Medici "eroi” cu rata de mortalitate pe secțiile lor, de la 95% la 98% în doi ani de pandemie!

Poate într-o zi vor fi trași la răspundere si acești "eroi”, și vor fi obligați (sper) să ne povestească, într-o sală de judecată, cum au reușit să ajungă la acest act de "eroism”… de 95-98% rată de mortalitate pe secțiile păstorite de ei, dar și cei din presă aș vrea să ne spună cine i-a plătit pentru a-i face "eroi”, în mod obsesiv, timp de doi ani de zile pe acești medici…care erau la mii de km distanță de noțiunea de "eroi”!

Sper, ca într-o zi să fiți obligați să faceti publice cifrele celor decedați în aceste secții, pentru care voi ați fost numiți "eroi”, de către cei din presa vândută!

Medic-erou, cu rata de mortalitate de 95-98% în secția unde tu îți desfășori activitatea? Serios? Cine îți spune ca ești "erou”? Pentru ce?

Pentru că ai ținut trena Morții?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews