ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Vrea să mă întoarcă la lumînare și la lampa cu petrol.

Timp de 30 de ani toată lumea mi-a spus că Ceaușescu a fost un dictator. Întrebând de ce a fost dictator primeam un singur răspuns: "Era sărăcie, oamenii trăiau in beznă și in frig”. Astăzi este sărăcie, urmează să vină și bezna și frigul, dar astăzi aceste lucruri nu se mai încadrează in noțiunea de "dictatură”, ci in noțiunea de "evoluție”, evoluție și empatie.

2. Uniunea Europeană mi-a interzis libertatea de mișcare inafara țării, timp de doi ani de zile, condiționând-mă de un certificat de vaccinare, sau de un test PCR (astăzi certificatul fiind declarat, oficial, ca fiind ilegal).
 
Când Ceaușescu le interzicea românilor ieșirea din țară era dictatură, era comunism imbecil. Când Uniunea Europeană a făcut același lucru totul a fost încadrat in noțiunea de "prevenție”.

3. Ceaușescu le dădea oamenilor și curent și apă caldă… cu porția. Evident era o imbecilitate, o lipsă totală de minime norme de civilizație. Treizeci de ani mai târziu Uniunea Europeană ne îndeamnă să facem economie de curent și de apă și să intrăm câte 4-5 la duș, in același timp. Acest îndemn astăzi este considerat ca fiind: evoluție, solidaritate, empatie.

4. In urmă cu treizeci de ani erau putini români care mâncau carne (din cauza sărăciei), astăzi tot mai puțini români mănâncă carne (tot din cauza sărăciei), dar nici bogații nu o să mai aibă de unde să cumpere carne, curând, deoarece Uniunea Europeană vrea să o înlocuiască cu: carne sintetică (plastic pe românește), cu gândaci și alte insecte. Astăzi acest lucru este văzut ca fiind o "evoluție”.

5. Pe vremea comunismului in scoli nu aveau voie să vorbească despre sex, era dictatură, erau îndobitociți, nu? Niște imbecili. Astăzi Uniunea Europeană ne impune să le vorbim copiilor din grădinițe cum să se masturbeze. Astăzi aceste idei sunt considerate ca fiind ceva firesc intr-o societate care vrea să evolueze. Astăzi dacă le vorbești copiilor care abia au ieșit din scutece despre "masturbare” ești considerat ca fiind un individ "cool”. Nu ești tâmpit, ești cool!

6. In urma cu treizeci de ani toată lumea avea locuri de muncă. Astăzi locurile de muncă ale oamenilor au fost ocupate de roboți: vorbesc cu roboți, plătesc la roboți. Eu, astăzi, trebuie să mă bucur de această evoluție, ignorând total faptul că milioane de oameni au rămas fără locuri de muncă. In acest caz nu avem voie să amintim ceva despre "empatie”, e doar evoluție și atât. "Taci și bucură-te, e faină viața printre roboți”.

7. Uniunea Europeană mi-a impus vaccinarea, mi-a impus testarea la intrarea in instituțiile publice, la locul de muncă, mi-a impus izolarea, chiar dacă nu am am fost infectată, nu am avut simptome de boală, niciodată și as fi putut să demonstrez faptul că am stat săptămâni întregi in "mediu de covid” fără să mă infectez (puteam să demonstrez prin analize din sânge).

Am fost tratată (abuziv), ca un personaj infectat cu un virus, fără să sufăr de vreo infecție, fără să fiu infectată. Am trecut prin doi ani de pandemie, fără să mă infectez, dar am fost obligată să mă comport…din cauza abuzurilor autorităților (impuse de Uniunea Europeană) ca și când as fi fost infectată cu acel virus. Nu a existat nici o diferență între omul sănătos (neinfectat) și omul bolnav (infectat). Am fost obligați să ne comportăm ca și cănd eram toți infectați.

Tot ceea ce făcea Ceaușescu in comunism era dictatură. Același lucru (unele aspecte fiind mult mai grave) pe care astăzi il face Uniunea Europeană este considerat: evoluție și prevenție.