ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mai mâncăm carne de porc, nici de curcan, nici tarte, mâncam: lăcuste, greieri pane, ouă de cuc (fără CO2), facem friptură din genunche de șarpe, coacem la bec o tartă din plastic si ne vaccinăm cu NxMxZ doze dintr-un ser experimental (pentru că experimentele azi nu se mai fac pe șoareci, ci pe oameni, nu mai există nici o diferență între șoarec și om, doar "pisica” de care fugim diferă).

Nu mai suportăm colindătorii, singurul lucru pe care il remarcăm cănd ii auzim sunt tobele, a căror sunet simțim că ne apasă fix pe sfertul de creier care ne-a mai rămas.

Nu ne mai plac tradițiile, pe toți cei care le respectă ii considerăm niște imbecili. Dacă e vreunul la masa de Crăciun care nu stă nonstop cu telefonul in mâna …avem senzația că săracul om tocmai a coborât din copac și ne gândim la un singur lucru: "Sigur are un telefon prea ieftin și ii este rusine să il scoată din buzunar”.

Nu vedem faptul că e, poate, singurul om de la masă capabil să țină o conversație fără să se ajute de telefon. (cam atât suntem de tâmpiți)

Tot timpul ai să îmi arăți ceva pe telefon? Nu mă interesează telefonul tău, bagăți-l in ###…și bucură-te, pe deplin, de el!

La masa de Crăciun nu mai e nici un Ion, Gheorghe, Vasile, toți sunt: John, Michael, Carlos, unul mai paranoia ca altul.

Dacă vecinul râde mai tare, dacă primește colindători care bat tobele (câteva minute), dacă nu e o veșnică și pură liniște, similară cu cea din cimitire…sunăm imediat la politie: "Alo? Veniți! Ăștia îmi strică feng-shui-ul”.

Doamne, ai milă de noi!