ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu vă întrebați de ce în rândul lor nu prea auziți de reacții adverse la vaccin? Majoritatea susțin că sunt vaccinați. Oare…de ce ei nu au reacții adverse la vaccin? Cum așa?

V-ați întrebat vreodată de ce medicii și politicienii nu acceptau internarea in spitalele covid, in pandemie, sub nici o formă și pentru nimic in lume?

Cunosc medic din Timișoara, medic de peste 25 de ani, care a făcut o formă grea de infecție cu acest virus (fiind și ușor supraponderal) și nu a acceptat sub nici o formă internarea in Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde erau medici prietenii și colegii lui de peste 25 de ani (acest episod…mie, personal, mi-a pus multe semne de întrebare in acel moment: dacă el refuză cu atâta înverșunare internarea in spital, eu de ce aș alege această variantă?).

Câți medici infectati cu covid ați văzut internați in spital? Și dintre cei internați câți au supraviețuit?

Îmi aduc aminte cazul medicului din Targu-Mureș, Benedek Istvan, internat in spital covid, legat de pat (deși își implorase colegii să nu il lege, a ieșit fratele lui cu declarații in presă, ulterior), a decedat, evident, in spital.

Pandemia Covid-19 pentru cine a fost?

Pentru cei care nu au știut să se apere? Războiul pentru cine este? Tot pentru ei?

De ce categorie socială ați avut nevoie să faceți pandemia? De aceeași categorie de oameni care astăzi sunt fanii lui Zelenski?

Cine sunt victime, azi, in Ucraina? Cei cu care ați făcut și pandemia, cei care au fost și victimele pandemiei? Tot cu ei „lucrați” și azi? Mai aveți multe planuri pentru ei? Pe ce vă bazați? Că nu le va „deschide nimeni ochii”, niciodată?

Pentru planurile voastre diabolice aveți nevoie de această categorie de oameni, ca de aer! Fără ei…planurile voastre ar ajunge pe "apa sâmbetei”, ați fi intr-o veșnică găsire a unei "soluții de compromis”, așa numiți voi un plan eșuat, un plan respins de opinia publică.

De fiecare dată când un plan diabolic eșuează, ieșiți public cu: „Am găsit o soluție de compromis”.

GREȚOS!

Când o să recunoașteți oficial că foarte multe persoane vaccinate cu acest ser au volumul inimii cu mult mai mare decât ar fi normal să fie?

„Moarte subită” in cazul multor vaccinați, sau miocardită?

Citiți și SCANDAL URIAȘ ÎN SPANIA: 2200 de personalități, între care președintele gigantului farmaceutic european PharmaMar, sportivi, cântăreți, actori, medici și infractori și-au procurat CERTIFICATE DE VACCINARE FALSE