ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asa cum am avut curaj in pandemie sa va spun cum e cu covidul, cum e cu smecherii din spitalele covid care s-au imbogatit in pandemie (cum nu visau vreodata), asa am curaj sa va spun si acum ca: Zelenski este un circar penibil!

Un individ care si-a bagat poporul in razboi, din incapacitate de negociere si din multe alte interese meschine pe care le are!

Ma bucur ca multi dintre voi v-ati schimbat parerea despre el deja (in prima saptamana de razboi ati fost pacaliti de individul asta si l-ati facut "erou") si nu v-au trebuit doi ani de zile,....ca la covid, sa descoperiti: cine este, ce face si ce poate!

Paranoia asta, vorbeste de cateva zile, obsesiv, despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (parca e obsedat de dorinta de a intra toti in razboiul lui)!

Zelenski, asta e circul tau, nu al nostru, e piesa ta de teatru, joac-o singur, baiatule, si lasa in pace restul planetei! Incepi sa te certi cu toata lumea si sa ii ameninti pe toti! Ne chemi pe toti in razboiul tau!

E RAZBOIUL TAU, nu e al nostru!

Pacat de oamenii care cred in tine! Le-ai dat arme civililor din tara ta, ai scos puscariasi din inchisori si le-ai pus arma in mana, nu mai stii cine in cine trage in tara aia!

Ai vrut razboi cu Putin? Foarte bine, il ai, esti tare! Lupta, SINGUR, acum!

Noi nu vrem razboi, CU NIMENI!

P.S.: Daca sunt imbecili care ma acuza ca sunt "pro rusi" (din simplul motiv ca eu nu il consider pe Zelenski "erou") sa imi aduca DOVEZI ca sunt platita de rusi!

Aveti grija ce acuzatii faceti, multi dintre voi dupa ce ca nu cititi nimic si sunteti sclavii televizorului (asa cum ati fost si in pandemie) mai faceti si niste acuzatii tampite, lipsite de dovezi si total irationale!

Nu sunt platita nici de rusi, nici de americani, NU AM FOST SLUGA NIMANUI, niciodata, incerc doar sa nu imi las creierul "spalat" de niste iresponsabili... care conduc azi planeta!