ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Foametea care ni se pregătește este una artificială, creată în laboratoarele sulfuroase ale globalismului.

O analiză de David Craig publicată deThe Conservative Woman pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

*

Am fost bombardați zilnic cu povești terifiante despre exploziile prețurilor la alimente și cum sute de milioane de oameni riscă să moară de foame pentru că invazia rusă a blocat exporturile din Ucraina.

Ei bine, îngăduiți-mi să vă dau câteva cifre – despre care politicienii, presa corporatistă și experții care se prostituează nu vor să vorbească.

Nu vă vor prezenta niciodată aceste cifre pentru că ele ar submina dezastruoasele politici „net-zero”, „încălzirea globală” și „catastrofa climatică” pe care liderii noștri ni le aplică cu forța.

Statele Unite produc anual 384 de milioane de tone de porumb și circa 50 de milioane de tone de grâu.

Ucraina produce circa 38 de milioane de tone de porumb anual și circa 33 de milioane de tone de grâu. În jur de 20 de milioane de tone de grâu sunt exportate anual din Ucraina.

Concluzia 1: Statele Unite produc cu mult mai multă hrană decât Ucraina.

Dar să vedem cum folosesc Statele Unite porumbul și grâul. Circa o treime din porumb – adică 128 de milioane de tone – sunt folosite la fabricarea bio-combustibililor în loc să fie folosite pentru consumul uman.

Nu am reușit să aflu cât din grâul SUA este folosit la bio-combustibili, însă am descoperit că, în Uniunea Europeană, 12 milioane de tone de cereale, inclusiv porumb și grâu, sunt transformate în etanol. Adică circa 7% din totalul producției UE.

Mai notați vă rog că, numai în UE, 3,5 milioane de tone de ulei de palmier sunt folosite la fabricarea bio-dieselului. Este o cantitate aproape egală cu cea a uleiului de floarea soarelui provenind din Ucraina și Rusia luate la un loc.

Concluzia 2: Ardem alimentele în loc să le folosim pentru hrana oamenilor.

Soluția simplă: ați remarcat probabil că anul trecut, benzina pe care o cumpărați a trecut de la ceva numit E5 la E10. Benzina E5 conține 5% bio-combustibil, iar E10, 10%.

Potrivit calculelor efectuate de niște oameni de știință adevărați de la Universitatea Princeton (nu experții-prostituați pe care îi vedem continuu consultați de presa corporatistă), dacă Statele Unite și Europa ar reduce utilizarea cantității de etanol din cereale cu 50% - aceasta ar însemna pur și simplu revenirea de la benzina E10 la benzina E5 – s-ar putea compensa TOATE exporturile de cereale din Ucraina.

Dacă liderii noștri ar renunța complet la normele obligatorii de bio-carburanți pe care le-au impus, lumea ar fi invadată de hrană și prețurile la alimente s-ar prăbuși.

Atunci, ar mai exista oameni înfometați doar din cauza incompetenței, prostiei, lipsei de scrupule, corupției și lăcomiei cleptocraților africani, arabi și asiatici.

Când UE a instituit obligativitatea ca 2,5% din tot combustibilul vândut în Uniune să fie fabricat din bio-combustibili, prețurile la produsele alimentare din lumea întreagă au explodat, iar Raportorul special al ONU pentru Dreptul la Hrană a numit măsura o „crimă împotriva umanității”.

Am ajuns acum la 10% bio-combustibil și, dacă am înțeles corect, conform noii legislații legate de schimbarea climatică și adoptate de SUA săptămâna trecută, procentul de bio-combustibili din benzină trebuie mărit în continuare.

Aceasta ar însemna deturnarea unei cantități și mai mari de produse alimentare de la hrana populației, într-o perioadă de gravă penurie alimentară și de explozie a prețurilor la alimente.

Este curată nebunie! Dar nu e totul.

Bio-combustibilii sunt mai puțin eficienți decât combustibilii fosili - poți parcurge mai puțini kilometri cu un litru și uzează motorul mașinii mai mult.

În plus, enormele cantități de energie, necesare pentru producerea bio-combustibililor, fac ca aceștia să fie de fapt mai dăunători pentru mediul înconjurător decât combustibilii fosili.

Eliminarea obligativității bio-combustibililor în SUA și UE nu ar avea nevoie nici de ani, nici de luni pentru a fi aplicată. S-ar putea realiza săptămâna aceasta, iar rezultatele – o cantitate mai mare de hrană disponibilă și o scădere a prețurilor la produsele alimentare – ar apărea imediat.

Atunci, de ce liderii noștri nu fac acest lucru? Mai mult, de ce merg în direcția opusă – folosind din ce în ce mai multă hrană pentru producția de combustibili?

Ar putea fi vorba doar de o colosală incompetență. Sau de reacția tradițională a politicienilor și birocraților: cu cât se înmulțesc dovezile că măsurile lor sunt greșite, cu atât se înverșunează mai tare să le aplice.

Am văzut cum au stat lucrurile cu vaccinurile pentru flagelul chinezesc fabricat în laborator – cu cât apar mai multe dovezi despre ineficiența vaccinurilor și crește numărul celor care le cad victime, cu atât mai tare ne presează să facem și mai multe doze.

Mai există și o a treia posibilitate, enunțată de adepții teoriei conspirației: că liderii noștri s-au înțeles și acționează să reducă intenționat producția alimentară.

Explozia prețurilor la hrană și sărăcirea oamenilor le-ar conferi mai multă putere asupra noastră.

Nu uitați că majoritatea mișcărilor politice, ca Stângismul -Black Lives Matter sau Ecologismul - Extinction Rebellion, sunt doar Lăcomie și Fascism deghizate în empatie.

Membrii lor pretind că vor să ajute oamenii, dar de fapt sunt interesați doar de sporirea propriilor avuții și a puterii lor asupra noastră.

Decideți dvs care dintre cele trei posibilități este cea reală: incompetența, încăpățânarea sau teoria conspirației.