ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum funcționează cenzura Facebook: postez o știre despre un om real, cu care eu am vorbit la telefon și cu care am cel puțin un prieten comun (din lumea offline). În știre am relatat despre cum fiul acestuia a făcut miocardită după injectarea cu serul experimental Covid de la Pfizer și cum tatăl denunța ascunderea informației esențiale despre efectele adverse ale noului vaccin ARNm. Informație pe care, dacă ar fi avut-o trecută în prospect măcar la rubrica de „posibile” reacții adverse, ar fi scutit timp prețios pierdut cu investigațiile, timp în care starea bolnavului s-a agravat semnificativ. 

Și ce face Facebook? Cu promptitudine, rețeaua lui Mark Zuckerberg - care a colaborat cu marele corupt Anthony Fauci pentru a-și transforma platforma într-un centru de informații „oficiale” despre pandemie, instruind algoritmii să tragă în jos comentariile ce denotă „ezitare la vaccinare” - îmi lipește o etichetă propagandistică peste știrea mea cu fapte reale și dovedite, care contrazic exact acea etichetă: „Vaccinurile împotriva Covid-19 sunt testate în mod riguros pentru a se verifica siguranța sau eficacitatea acestora”.

Hei, Facebook, spune-i asta gastroenterologului Mircea Dragoteanu, al cărui fiu stă de 6 săptămâni pe un pat de spital pentru că tu, Pfizer și Guvernul ați ascuns informații vitale despre reacțiile adverse ale serului experimental, informații care l-ar fi scutit pe om de două zile de bâjbâieli, timp în care starea bolnavului s-a degradat grav, informații care poate l-ar fi făcut să se gândească de două ori dacă să inoculeze acest ser unui tânăr de 22 de ani, fără antecedente medicale și cu zero șanse de a face o formă urâtă de Covid!

„Marea problemă este că populația nu a fost informată care sunt riscurile reale. Mai ales, nici medicii n-au știut. Noi, dacă știam că vaccinul ăsta dă miocardită, nu pierdeam două zile foarte prețioase cu Bogdan acasă în Cluj, când afecțiunea s-a extins și s-a agravat. Dar firma producătoare a ascuns acest viciu al vaccinului, pe autoritățile noastre nici nu le-a interesat chestia asta, până când Israelul și SUA nu au bătut cu pumnul în masă și au demonstrat statistic că există o legătură între vaccin și miocardite”, mărturisește românul cu pricina. Citește mai mult

Ce credeți că face ipocrita și vânduta rețea Facebook? Pune peste știrea adevărată care dovedește nesiguranța vaccinului eticheta falsă că vaccinul este sigur. Cum s-ar spune: nu e adevărată tragedia omului, e „mai adevărată” propaganda noastră! Am încălecat pe-o minciună și v-am livrat o dezinformare bună, marca Marcu Zaharescu!

În replică, fac o captură de ecran despre cenzura prin etichetări eronate și postez, în glumă: Sunt convins că și această postare îmi va fi etichetată! Și, ce credeți? Cum am anticipat, așa s-a și întâmplat: „Pentru resurse despre vaccinuri, vizitează Covid-19: Centrul de informații”, a titrat, doct, rețeaua „celui mai puternic idiot din lume”. Facebook a pus etichetă peste etichetă peste tragedia tânărului de 22 de ani, lăsat cu sechele de vaccinul „sigur și eficient”.

Nu e adevărat ce vi se întâmplă, e adevărat ce vă spun Zuckerberg și Fauci despre ceea ce vi se întâmplă! Dacă n-ar fi existat comunismul, cu siguranță l-ar fi inventat ei! La o asemenea obrăznicie, nu pot decât să constat că lumea lui Orwell este aici și acum. Cu tot cu supravegherea în masă, cu cenzura omniprezentă și cu miliția gândirii.

Cum vă spuneam și altă dată, nu e departe vremea în care nici pe Facebook nu veți mai putea intra fără dovada vaccinării! 
 
P.S.: Cum fac cu toate articolele, și pe acesta îl voi posta pe pagina de Facebook a ActiveNews. Pe cât punem pariu că postarea despre cele două etichete cu „adevărul” despre vaccinurile Covid va primi și o a treia etichetă?