ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  „Dacă lucrurile merg într-o direcție greșită, avem instrumente.” - Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, 23 septembrie 2022.
 

Când italienii au votat cum nu trebuie și Bruxelles-ul s-a trezit cu un guvern format din Liga Nordului și Mișcarea 5 Stele, comisarul european Gunther Oettinger a declarat că „piețele financiare îi vor învăța pe italieni să voteze cum trebuie”.

Comisia Europeană a respins bugetul înaintat de noua guvernare, pe motiv că nu poate accepta un deficit de 2,4%, deși acceptase guvernării de stânga de până atunci un deficit de 2, 6%.

Iar Emmanuel Macron l-a felicitat pe presedintele Mattarella pentru că a respins componența noului guvern, deoarece ministru de Finanțe era un eurosceptic!

Angela Merkel a păstrat tăcerea, dar vasul Sea-Watch, care aparținea unui ONG german, condus de nemțoaica Carola Rackete, a sparta blocada instituită de Salvini și a pătruns în portul Lampedusa.

Carola Rackete a fost arestată.

A urmat un uriaș scandal internațional, care a dus la eliberarea lui Rackete și demiterea lui Salvini.

Show-ul s-a încheiat cu Carola Rackete declarând că a spart blocada la ordinul guvernului german și cu Salvini urmărit în justiție pentru sechestrarea și privarea de libertate a refugiaților.

Asta după ce parlamentul îi ridicase imunitatea.

Totul s-a întâmplat pentru că italienii au votat greșit!

Numai că Bruxelles-ul a demonstrat că are posibilitatea să corecteze votul greșit al unui popor!

Și „normalul UE” a fost reinstaurat in Italia.

A venit apoi rândul ungurilor să voteze greșit. Fidesz, condus de Viktor Orban, a obținut la ultimele alegeri o victorie zdrobitoare și deține două treimi din locurile parlamentului.

Prin urmare, Comisia Europeană a anunțat, prin vocea Ursulei von der Leyen, că va începe procedura de suspendare a fondurilor pentru nerespectarea normelor statului de drept în Ungaria.

Măsura anunțată era o premieră, ea fiind luată în baza unui „Regulament privind condiționalitatea bugetară”, intrat în vigoare la 1 ianuarie 2021.

Și asta pentru că e mai simplu să corectezi „votul gresit” al unui popor cu acest regulament, decât cu „pietele financiare”, "oengeuri”, jocuri de culise și intervenții ale justiției.

Singurele țări care au contestat acest regulament au fost Polonia și Ungaria, dar pe 16 februarie 2022 CEDO le-a respins recursurile!

Asadar, pentru că ungurii nu au votat pe cine vroia Bruxelles-ul - și au făcut-o pentru a patra oară! - regulamentul Comisiei Europene a fost pus în aplicare.

Acum, a venit, din nou, rândul italienilor, care vor vota duminică.

Comisia Europeană i-a anunțat deja, prin vocea Ursulei von der Leyen, că dacă vor vota greșit, și Giorgia Melloni va câștiga, vor fi pedepsiți.

Împotriva lor se vor lua măsuri ca în cazul Ungariei și al Poloniei!

Ce trebuie să înțeleagă europenii - și o vor face cu toții, mai devreme sau mai târziu - este că între URSS și UE, între vechiul imperiu comunist și noul imperiu eco-marxist, nu este nicio diferență majoră, ci doar una de nuanță: dacă Moscova îi pedepsea cu Tancul pe „dușmanii poporului”, Bruxelles-ul îi pedepsește cu Rezolutia, Procedura și Regulamentul pe „dușmanii statului de drept”.

Și „dușmanii statului de drept” sunt toți cei ce se împotrivesc stângii globalist-eco-marxiste ce a ajuns să decida soarta Europei!