ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea explică: „Sursă fructuoasă, sigură, de creștere și menținere constant ridicată a cifrei infectărilor zilnice: persoanele din familia celui depistat pozitiv, prin test efectiv, se declară de bună voie pozitive, pentru a fi luate în evidență ca viitoare persoane „trecute prin boală”, care vor fi trecute pe green pass, ceea ce înseamnă 6 luni de „libertate”. Chestia e nu numai sesizată de mine, ex proprii sensibus, ci și confirmată prin zeci de mesaje în privat, pe această pagină. Bonus - DSP îi sună pe „contacți” și îi anunță că sunt trecuți din oficiu la „infectați”. 

Iată cum predicțiile „specialiștilor” de gen Jurma se împlinesc prin simplul fapt că sunt rostite. 

Notă - acest ins nu e nici epidemiolog, nici doctor cu liberă practică, nici statistician, ci unul care își face un hobby din acest gen de predicții; cu toate acestea, mai toate televiziunile main-stream îi iau „producțiile” drept studii științifice imposibil de combătut. 

PS: Și numărul mare de teste care se fac în ultima vreme se explică tot prin interesul maselor de a fi trecute pe pașaportul „verde”, fără a fi nevoie de „imunizarea” cu serul minune. Poate de aceea herr Iohannis zice că nu vor mai fi trecute pe „pașaport” nici testele negative, nici vindecările, ci numai „imunizările”. Dar românul e inventiv, iar asta e lucrul pe care herr prezident nu îl poate controla.”