ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am primit de Ziua Femeii, a Mamei, o „felicitare” de la Colegiul Medicilor din România, Comisia Superioară de Disciplină, pentru a mă chema să răspund la contestația domnului Coriu față de decizia Colegiului Medicilor Argeș de a nu mă sancționa.”, a declarat pentru ActiveNews curajoasă doctoriță Geanină Hagimă.

„Foarte drăguț din partea lor. Nu mă impresioneză. Ai zice că aleg aceste date, că nimic nu este întâmplător. Deci povestea continuă. Că... doar n-or să recunoască faptul că au greșit, în ciuda tonelor de dovezi...”, ne-a mai spus medicul piteștean.

Mai jos puteți vedea „felicitarea” sadică a președintelui Colegiului Medicilor iar mai sus filmarea cu ce presupunem că l-a înfuriat (din nou) pe sponsorizatul Pfizer și Johnson & Johnson, Daniel Coriu. Este vorba de a doua Conferință Covid a Medicilor pentru Libertate, la care doctorița Geanina Hagimă a susținut prelegerea „Mușamalizarea reacțiilor adverse severe și a deceselor postvaccinale” pe care o puteți vedea mai sus via „Războiul Informațional” iar de la noi puteți descărca Prezentarea PDF.

Rețineți data: 17 Martie 2023! Orele: 10.30. Vom fi acolo.

ActiveNews a creat o pagina specială pentru a prezenta conferințele medicilor români. Nu ezitați să accesați pagina Conferințele Covid