ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


1 353 de persoane s-au vaccinat peste rând. Vlad Voiculescu zice că România nu poate fi un sat fără câini și că vrea sancțiuni. De aceea, s-a demarat acțiunea de identificare, prindere și pedepsire a celor 1 353 de infractori care vor plăti prejudiciul. Adică li se va lua vaccinul înapoi. Extragerea vaccinului dobândit fraudulos se va face în fața camerelor de luat vederi, după modelul celebru al vaccinărilor în direct. Se va aplica o penalitate de 20% la fiecare extragere, pentru a se acoperi parțial deficitul de doze, ca să ajutăm și firma Pfizer, săraca...

P.S. Văzând ieșirea publică virilă și fermitatea ministrului Sănătății, Gabriel Liiceanu s-a reîndrăgostit brusc de Vlad Voiculescu. Vă amintesc că el s-a destăinuit deja cu privire la fluturașii din stomac pe care îi simte foindu-de la vederea lui Vlăduț într-un interviu pentru Radio Europa Liberă în martie 2019: „Vă dau un exemplu. M-am îndrăgostit la un moment dat de cel care a fost ministrul Sănătății în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic și l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el știe sau nu. E un om minunat”!

O, ce frumos... ce sensibil... Slăviți fie acești „Tanța și Costel” ai elitelor patriei!!!

Foto: Cotidianul

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews