ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial s-a încheiat la Davos, surprinzător, în anonimat. Adică o întâlnire cu 2500 de invitați, cei mai puternici oameni ai planetei care încearcă să schimbe soarta omenirii-marele reset-și mainstream media de peste Ocean tace în păpușoi (valabil și la noi - n.n.).

Adică cei care au stărnit isteria covidului, a războiului, a bolii maimuței nu sunt interesați de părerea celor care decid (sau vor să decidă) cum vom trăi pe această planetă. Citesc în fiecare dimineață NY Times și nu găsesc nicio relatare de la fața locului, niciun interviu, nici tu Klaus, nici Bill, nicio sinteză. Singura referire pe larg a apărut când a vorbit Zelensky. Mă uit la canalele americane iar cuvântul Davos nu există practic.

La CNN nu ai ce cere din moment ce știrea adevărată despre faptul că Hillary a comandat marea minciună Trump-Rusia a ținut 1 minut (mă mir că au dat așa ceva, în NYT nu există) în timp ce minciuna russian collusion a ținut ocupat postul 2 ani, 24 din 24 de ore. Și nu numai la CNN, ci în întreagă presă mondială progresistă.

Urmăresc presa canadiană. Absolut nimic despre Davos. Deci când Klaus l-a prezentat pe Justin ca marea speranță a noii lumi care se naște, când numărul doi al Canadei, dna Freeland, este membru în boardul director al organizației tu presă canadiană taci. Dna în cauză trebuie să fi fost la Davos dar noi, prolii, nu știm nimic.

Tăcerea presei mari se numește-să nu ne mai ascundem după cireș-manipularea prin omisiune. Dacă mainstream media ar vorbi despre WEF, Klaus, Bourla binefăcătorul cu seringa, ar trebui să explice prolilor-adică nouă- despre ce vor acei oameni puternici. Dacă abordează subiectul marele reset, atunci prolii vor pune întrebări și ei nu vor dezbatere. Acum este mai simplu să înțelegem de ce presa progresistă îi numește conspiraționiști pe cei care vorbesc despre marele reset (posturi mici neplătite de guverne, diferite personalități necumpărate). Și e și mai ușor de înțeles de ce guvernul SUA vroia să înființeze ministerul adevărului. Ați înțeles acum de ce autoritățile se dau de ceasul morții să lupte cu dezinformarea de pe rețelele sociale.

În mare, manipularea prin omisiune, este o metodă banală care ține publicul departe de adevăratele informații. Ca-n bancul cu olteanul, dacă el n-a văzut girafa înseamnă că girafa nu există. Dacă 90% din oameni n-au auzit de Klaus, înseamnă că el nu există. Prolii nu trebuie să-și bată capul cu întălnirile băieților deștepți.

Pentru că resetul se face nu se vorbește la televizor!