ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DECLARAȚIE

Eu, Geanina Hagimă, medic si mamă, afirm următoarele:

I . Ader la Declaratia Alianței Internaționale a Medicilor și Oamenilor de Știință din Domeniul Medical din 29 octombrie 2021https://doctorsandscientistsdeclaration.org/ 

 "COPIII SĂNĂTOȘI NU TREBUIE SUPUȘI VACCINĂRII FORȚATE

RISCUL DE INFECTIE CU SARS-CoV-2 ESTE NEGLIJABIL PENTRU COPII SANATOSI SUB 18 ANI

  1. EFECTELE ADVERSE PE TERMEN LUNG LA COPII NU SUNT BINE DETERMINATE - fără studii cu dovezi de tip 1, reproductibile, efectuate pe termen lung, riscul pe termen lung al vaccinurilor rămane prea mare pentru a susține utilizarea lor la copii.

  2. COPIII POT SUFERI REACȚII ADVERSE SEVERE LA ADMINISTRAREA VACCINULUI. Afectări permanente ale creierului, inimii, ale sistemului imun și reproducator asociate cu vaccinurile pe baza de proteina spike SARS-Cov-2 au fost demonstrate sau sunt suspicionate la copii.

  3. COPII SĂNĂTOȘI, NEVACCINAȚI, OBȚIN IMUNITATE DE TURMĂ. S-a dovedit ca imunitatea naturală este de lungă durată, contribuind la protecția comunității, ceea ce nu s-a dovedit pentru vaccinul Covid. 

    PERSOANELE IMUNIZATE NATURAL,  RECUPERATE DE SARS-CoV-2 NU TREBUIE SUPUSE NICIUNEI RESTRICȚII SAU OBLIGATIVITĂȚI DE VACCINARE

  1. Imunitatea naturala ofera cea mai buna protectie

  2. Persoanele cu imunitate naturala au cel mai mic risc de transmitere, astfel ca nu ar trebui sa fie supuse restricțiilor de munca, profesionale, medicale sau restrictiilor sociale 

  3. Imunitatea naturala este cea care determina cel mai sigur imunitate de turma , o conditie necesara eradicării virusului covid. 

    TOATE AGENȚIILE ȘI INSTITUȚIILE DE SĂNĂTATE TREBUIE SĂ  ÎNCETEZE SĂ INTERFEREZE CU RELAȚIA MEDIC-PACIENT

  1. Intervenția precoce cu numeroase posibilități terapeutice s-a dovedit a fi sigură și eficientă și a salvat sute și mii de vieți.

  2. Nici un medicament care are deja aprobare nu trebuie considerat "off-label”, mai ales într-o criza globală determinată de un virus cu mutații rapide, ce necesită adoptarea rapidă a unor strategii terapeutice.

  3. Agențiilor de sănătate ar trebui sa le fie interzisă interferența cu prescrierea de tratamente bazate pe dovezi pe care le consideră necesare, iar companiile de asigurări trebuie să înceteze să blocheze plățile pentru medicamentele care salveaza vieti, prescrise de medici.

Credem că încălcarea oricăruia dintre aceste trei principii în mod inutil și direct riscă moartea cetățenilor noștri.”

"Rămânând loiali jurământului lui Hipocrat, semnatarii declarației au rezistat stimulentelor financiare, amenințărilor, cenzurii fără precedent și atacurilor asupra reputației pentru a rămâne dedicați în primul rând sănătății și bunăstării pacienților…. Mulți alți medici care au vorbit împotriva corupției, cenzurii și ipocriziei din partea autorităților au fost amenințați, concediați, cenzurați, mințiți, intimidați și hărțuiți - toate în timp ce salvează zilnic viețile pacienților. Niciodată publicul nu a fost forțat să devină șobolan de laborator pentru un vaccin care nu are 5 ani de testare adecvată, încălcând principiile de bază ale consimțământului informat. Mai mult, dovezile medicale și științifice privind eficacitatea și siguranța vaccinului COVID-19 nu susțin obligativitatea utilizării acestuia pentru oricine, mai ales pentru copiii sănătoși…Mii de oameni au murit din cauza Covid, ca urmare a refuzului tratamentului precoce care salvează vieți. Declarația este un strigăt de luptă din partea medicilor care luptă zilnic pentru dreptul de a-și trata pacienții și pentru dreptul pacienților de a primi aceste tratamente - fără teama de interferență, răzbunare sau cenzură din partea guvernului, farmaciilor, corporațiilor farmaceutice și a big tech. Cerem ca aceste grupuri să se dea la o parte și să onoreze sfințenia și integritatea relației pacient-medic, ce are ca ghid afirmația fundamentală „În primul rand sa nu faci rău” și libertatea pacienților și a medicilor de a lua decizii medicale informate. Viețile oamenilor depind de asta.”

II . Am citit cu atentie opiniile Comitetului unic pentru vaccinare și imunizare din Marea Britanie - The Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI)-  din 3 septembrie 2021

"JCVI a revizuit mai multe date din Marea Britanie privind internările în spitale, internările în unitatea de terapie intensivă pediatrică ( PICU ) și decesele la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Pentru marea majoritate a copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, infecția cu SARS-CoV2 este asimptomatică sau ușor simptomatică și autolimitata. Dintre puținii copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani care dezvoltă o boală mai gravă, care sa necesite spitalizare, majoritatea au afecțiuni de sănătate subiacente.

La revizuirea de către JCVI a vaccinarii copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani care nu au afecțiuni de sănătate care îi expun la un risc crescut de COVID-19, s-a convenit o abordare cu precauție, având în vedere riscul foarte scăzut de apariție a bolilor grave la cei cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, fără comorbiditati.

JCVI a susținut în mod constant că principalul obiectiv al deciziei sale ar trebui să fie cantarirea beneficiului în raport cu eventualele daune ale vaccinării copiilor și tinerilor.

Dovezile disponibile indică faptul că beneficiile individuale pentru sănătatea vaccinării împotriva COVID-19 sunt mici la cei cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, fara comorbiditati care să îi expună riscului de COVID-19 sever. Riscurile potențiale ale vaccinării sunt, de asemenea, mici, raportările de miocardită post-vaccinare fiind foarte rare, dar potențial grave și încă în curs de raportare si investigare. Având în vedere raritatea acestor evenimente și timpul limitat de urmărire a copiilor și tinerilor cu miocardită post-vaccinare, exista o incertitudine substanțială cu privire la riscurile pentru sănătate asociate cu aceste evenimente adverse.

Amploarea oricăror beneficii indirecte este foarte incertă, având în vedere înțelegerea noastră actuală asupra impactului vaccinării asupra transmiterii pe termen scurt și mediu.

La 26 august, 1 septembrie și 2 septembrie 2021, JCVI s-a întâlnit cu experți din străinătate pentru a revizui dovezile actualizate referitoare la epidemiologia COVID-19 în Regatul Unit și datele de siguranță legate de miocardită în urma vaccinării COVID-19 în UK, SUA și Canada. Există dovezi din ce în ce mai solide ale unei asocieri între vaccinarea cu vaccinuri ARNm COVID-19 și miocardită. Acesta este un eveniment advers foarte rar. Datele disponibile din SUA și Canada arata că rata de raportare a miocarditei este mai mare după o a doua doză de vaccin ARNm, comparativ cu prima doză. Nu a fost identificată nicio asociere cu infecția anterioară cu SARS-CoV2 și miocardita după vaccinare.

Datele disponibile indică faptul că manifestările clinice ale miocarditei după vaccinare sunt de obicei autolimitate și se rezolvă într-un timp scurt. Cu toate acestea, tabloul clinic este atipic și prognosticul pe termen mediu și lung (de la luni la ani), inclusiv posibilitatea de persistență a leziunilor tisulare inflamatorii, sunt în prezent incerte, deoarece perioada de urmarire nu a fost suficienta.

În general, comitetul este de părere că beneficiile vaccinării sunt marginal mai mari decât potențialele daune cunoscute (tabelele de la 1 la 4), dar recunoaște că există o incertitudine considerabilă cu privire la amploarea daunelor potențiale. Beneficiul, apreciat în primul rând din perspectiva a sănătății, este considerată prea mic pentru a sprijini, în acest moment, sfatul cu privire la un program universal de vaccinare a copiilor sănătoși de 12 până la 15 ani. Pe măsură ce se acumulează date pe termen mai lung despre potențialele reacții adverse, se vor putea reconsidera beneficiile și daunele. Este posibil ca astfel de date să nu fie disponibile timp de câteva luni.

Există o incertitudine considerabilă cu privire la impactul vaccinării copiilor și tinerilor asupra transmiterii de la unul catre celalalt și în întreaga populație. Estimările din modele variază substanțial, iar comitetul este de părere că orice impact asupra transmiterii poate fi mic, având în vedere eficiența mai scăzută a vaccinului împotriva infecției cu varianta Delta.

Furnizarea unui program de vaccin COVID-19 pentru copii și tineri poate să perturbe educația pe termen scurt, în special dacă sediul școlii este folosit pentru vaccinare ... Reacțiile adverse la vaccinare (cum ar fi febra) pot duce, de asemenea, la absenta de la cursuri a unor copii.”

III. Ader, având în vedere argumentele medicale exprimate, la opinia mai multor alianțe medicale și petiții semnate de numeroși medici și specialiști în domeniul sănătății. Acestea afirma că: vaccinarea obligatorie anticovid reprezinta o îngrădire abuzivă a drepturilor, vaccinarea anticovid nu este justificata datorită lipsei de eficacitate asupra variantelor noi de virusuri, datorită mecanismele de acțiune potențial nocive și prin acumularea reacțiilor adverse ce nu mai pot fi ignorate.

IV . Am în vedere numeroasele probleme de proiectare si realizare ale studiilor realizate de companiile producătoare ale vaccinurilor, care pun sub semnul întrebării profesionalismul coordonatorilor precum si eficacitatea, siguranta acestor vaccinuri. 

ȚINÂND CONT DE CELE DE MAI SUS, PRECUM SI DE URMĂTOARELE:

  • lipsa de transparență, de deschiderea autorităților române de a comunica și dezbate situația la nivel național a bolii covid și a vaccinarii anti-covid în vederea găsirii celor mai bune soluții,

  • presiunile efectuate pentru vaccinare în ciuda dovezilor despre ineficienta acestora în obținerea imunității de turmă, favorizarea selectarii de tulpini noi,acumularea reacțiilor adverse, unele letale sau invalidante,

  • declararea deficitară a reacțiilor adverse, care este obligație pentru a se aprecia raportul risc-beneficiu; se știe că în urma evaluării acestui raport risc beneficiu se acordă prelungirea autorizarii condiționate.

afirm CU FERMITATE SI RESPONSABILITATE

SUNT ÎMPOTRIVA VACCINĂRII ANTICOVID A COPIILOR!

BIBLIOGRAFIE

I . Bibliografia Declaratiei  Alianței Internaționale a Medicilor și Oamenilor de Știință din Domeniul Medical

Vaccinating Children

  1. Deaths by Age U.S. : 0-18, Centers for Disease Control (CDC)

  2. Why is COVID-19 less severe in children? A review of the proposed mechanisms underlying the age-related difference in severity of SARS-CoV-2 infections, Petra Zimmermann, Nigel Curtis

  3. SARS-CoV-2 mRNA Vaccination-Associated Myocarditis in Children Ages 12-17: A Stratified National Database Analysis, Tracy Beth Høeg, Allison Krug, Josh Stevenson, John Mandrola

  4. Characteristics and Outcomes of Children With Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) Infection Admitted to US and Canadian Pediatric Intensive Care Units, Lara S. Shekerdemian, MD, MHA;Nabihah R. Mahmood, MD; Katie K. Wolfe, MD; et al.

  5. State-Level Data on COVID-19 child mortality,American Academy of Pediatrics

  6. Deaths in Children and Young People in England following SARS-CoV-2 infection during the first pandemic year: a national study using linked mandatory child death reporting data, C Smith, D Odd, R Harwood, J Ward, M Linney, M Clark, D Hargreaves, SN Ladhani, E Draper, PJ Davis, SE Kenny, E Whittaker, K Luyt, RM Viner, LK Fraser

  7. Risk factors for intensive care admission and death amongst children and young people admitted to hospital with COVID-19 and PIMS-TS in England during the first pandemic year, J L Ward, R Harwood, C Smith, S Kenny, M Clark, PJ Davis, ES Draper, D Hargreaves, S Ladhani, M Linney, K Luyt, S Turner, E Whittaker, L K Fraser, R.M Viner

  8. Shedding of Infectious SARS-CoV-2 Despite Vaccination, Kasen K. Riemersma, Brittany E. Grogan, Amanda Kita-Yarbro, Peter J. Halfmann, Hannah E. Segaloff, Anna Kocharian, Kelsey R. Florek, Ryan Westergaard, Allen Bateman, Gunnar E. Jeppson, Yoshihiro Kawaoka, David H. O’Connor, Thomas C. Friedrich, Katarina M. Grande

  9. UK Government Recommendations on Vaccinating Children- Ages 12-15

  10. Comparison of children and young people admitted with SARS-CoV-2 across the UK in the first and second pandemic waves: prospective multicentre observational cohort study, Semple et al.

  11. Distinct antibody responses to SARS-CoV-2 in children and adults across the COVID-19 clinical spectrum, Stuart P. Weisberg, Thomas J. Connors, Donna L. Farber

  12. Open Schools, Covid-19, and Child and Teacher Morbidity in Sweden, Jonas F. Ludvigsson, Lars Engerström, Charlotta Nordenhäll, Emma Larsson

  13. Transient Cardiac Injury in Adolescents Receiving the BNT162b2 mRNA Vaccine, Ori Snapiri, Chen Rosenberg Danziger, Nina Shirman, Avichai Weissbach, Alexander Lowenthal, Itay Ayalon, Dganit Adam, Havatzelet Yarden-Bilavsky, Efraim Bilavsky

  14. Myocarditis following COVID-19 mRNA vaccination, Saif Abu Mouch, Ariel Roguin, Elias Hellou, Amorina Ishai, Uri Shoshan, Lamis Mahamid, Marwan Zoabi, Marina Aisman, Nimrod Goldschmid, Noa Berar Yanay

  15. Myocarditis following COVID-19 vaccination, Albert, E., Aurigemma, G., Saucedo, J., Gerson, D. S.

  16. Acute Myocardial Infarction and Myocarditis following COVID-19 Vaccination, Aye, Y. N., Mai, A. S., Zhang, A., Lim, O. Z. H., Lin, N., Ng, C. H., . . . Chew, N. W. S.

  17. Safety of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in a Nationwide Setting, Barda, N., Dagan, N., Ben-Shlomo, Y., Kepten, E., Waxman, J., Ohana, R., . . . Balicer, R. D.

  18. COVID19 Vaccine for Adolescents. Concern about Myocarditis and Pericarditis, Calcaterra, G., Mehta, J. L., de Gregorio, C., Butera, G., Neroni, P., Fanos, V., Bassareo, P.

  19. Multisystem inflammatory syndrome in a male adolescent after his second Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine, Chai, Q., Nygaard, U., Schmidt, R. C., Zaremba, T., Moller, A. M., & Thorvig, C. M.

  20. Occurrence of acute infarct-like myocarditis following COVID-19 vaccination: just an accidental co-incidence or rather vaccination-associated autoimmune myocarditis?, Chamling, B., Vehof, V., Drakos, S., Weil, M., Stalling, P., Vahlhaus, C., . . . Yilmaz, A.

  21. Myocarditis and Pericarditis Following mRNA COVID-19 Vaccination: What Do We Know So Far?, Das, B. B., Moskowitz, W. B., Taylor, M. B., Palmer, A.

  22. Biopsy-proven lymphocytic myocarditis following first mRNA COVID-19 vaccination in a 40-year-old male: case report, Ehrlich, P., Klingel, K., Ohlmann-Knafo, S., Huttinger, S., Sood, N., Pickuth, D., & Kindermann, M.

  23. Myocarditis should be considered in those with a troponin rise and unobstructed coronary arteries following Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccination, Ioannou, A.

  24. Myocarditis Following COVID-19 Vaccination, Isaak, A., Feisst, A., & Luetkens, J. A.

  25. Myocarditis following COVID-19 vaccination, Kaul, R., Sreenivasan, J., Goel, A., Malik, A., Bandyopadhyay, D., Jin, C., . . . Panza, J. A.

  26. Patients With Acute Myocarditis Following mRNA COVID-19 Vaccination, Kim, H. W., Jenista, E. R., Wendell, D. C., Azevedo, C. F., Campbell, M. J., Darty, S. N., . . . Kim, R. J.

  27. Cardiac Imaging of Acute Myocarditis Following COVID-19 mRNA Vaccination, Kim, I. C., Kim, H., Lee, H. J., Kim, J. Y., & Kim, J. Y.

  28. Why are we vaccinating children against COVID-19?, Kostoff, R. N., Calina, D., Kanduc, D., Briggs, M. B., Vlachoyiannopoulos, P., Svistunov, A. A., & Tsatsakis, A.

  29. Thrombocytopenia following Pfizer and Moderna SARS-CoV-2 vaccination, Lee, E. J., Cines, D. B., Gernsheimer, T., Kessler, C., Michel, M., Tarantino, M. D., . . . Bussel, J. B.

  30. Myocarditis following COVID-19 vaccination - A case series, Levin, D., Shimon, G., Fadlon-Derai, M., Gershovitz, L., Shovali, A., Sebbag, A., . . . Gordon, B.

  31. Vaccine advisory committee must be more transparent about decisions, Mahase, E.

  32. COVID vaccines cut the risk of transmitting Delta - but not for long, Mallapaty, S.

  33. Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccine against Covid-19 in Israel, Mevorach, D., Anis, E., Cedar, N., Bromberg, M., Haas, E. J., Nadir, E., . . . Alroy-Preis, S.

  34. COVID-19 Vaccine-Induced Thrombosis and Thrombocytopenia: First Confirmed Case from India, Mishra, K., Barki, S., Pattanayak, S., Shyam, M., Sreen, A., Kumar, S., & Kotwal, J.

  35. Cardiovascular magnetic resonance findings in young adult patients with acute myocarditis following mRNA COVID-19 vaccination: a case series, Patel, Y. R., Louis, D. W., Atalay, M., Agarwal, S., & Shah, N. R.

  36. A Report on Myocarditis Adverse Events in the U.S. Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) in Association with COVID-19 Injectable Biological Products, Rose, J., & McCullough, P. A.

  37. Transient Cardiac Injury in Adolescents Receiving the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine, Snapiri, O., Rosenberg Danziger, C., Shirman, N., Weissbach, A., Lowenthal, A., Ayalon, I., . . . Bilavsky, E., Witberg, G., Barda, N., Hoss, S., Richter, I., Wiessman, M., Aviv, Y., . . . Kornowski, R.

Durable Natural Immunity

  1. One-year sustained cellular and humoral immunities of COVID-19 convalescents, Jie Zhang, Hao Lin, Beiwei Ye, Min Zhao, Jianbo Zhan, et al.

  2. Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections, Sivan Gazit, Roei Shlezinger, Galit Perez, Roni Lotan, Asaf Peretz, Amir Ben-Tov, Dani Cohen, Khitam Muhsen, Gabriel Chodick, Tal Patalon.

  3. Shedding of Infectious SARS-CoV-2 Despite Vaccination, Kasen K. Riemersma, Brittany E. Grogan, Amanda Kita-Yarbro, Gunnar E. Jeppson, David H. O’Connor, Thomas C. Friedrich, Katarina M. Grande

  4. Necessity of COVID-19 vaccination in previously infected individuals, Nabin K. Shrestha, Patrick C. Burke, Amy S. Nowacki, Paul Terpeluk, Steven M. Gordon

  5. Large-scale study of antibody titer decay following BNT162b2 mRNA vaccine or SARS-CoV-2 infection, Ariel Israel, Yotam Shenhar, Ilan Green, Eugene Merzon, Avivit Golan-Cohen, Alejandro A Schäffer, Eytan Ruppin, Shlomo Vinker, Eli Magen.

  6. Discrete Immune Response Signature to SARS-CoV-2 mRNA Vaccination Versus Infection, Ellie Ivanova, Joseph Devlin, et al.

  7. SARS-CoV-2 infection induces long-lived bone marrow plasma cells in humans, Jackson S. Turner, Wooseob Kim, Elizaveta Kalaidina, Charles W. Goss, Adriana M. Rauseo, Aaron J. Schmitz, Lena Hansen, Alem Haile, Michael K. Klebert, Iskra Pusic, Jane A. O’Halloran, Rachel M. Presti, Ali H. Ellebedy.

  8. Longitudinal analysis shows durable and broad immune memory after SARS-CoV-2 infection with persisting antibody responses and memory B and T cells, Kristen W. Cohen, Susanne L. Linderman, Zoe Moodie, Julie Czartoski, Lilin Lai, Grace Mantus, Carson Norwood, Lindsay E. Nyhoff, Venkata Viswanadh Edara, et al.

  9. Incidence of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2 infection among previously infected or vaccinated employees, N Kojima, A Roshani, M Brobeck, A Baca, JD Klausner

  10. Single cell profiling of T and B cell repertoires following SARS-CoV-2 mRNA vaccine, Suhas Sureshchandra, Sloan A. Lewis, Brianna Doratt, Allen Jankeel, Izabela Ibraim, Ilhem Messaoudi

  11. Immunological memory to SARS-CoV-2 assessed for up to 8 months after infection, Jennifer M. Dan, Jose Mateus, Yu Kato, Kathryn M. Hastie, et al.

  12. mRNA vaccine-induced T cells respond identically to SARS-CoV-2 variants of concern but differ in longevity and homing properties depending on prior infection status, Jason Neidleman, Xiaoyu Luo, Matthew McGregor, Guorui Xie, Victoria Murray, Warner C. Greene, Sulggi A. Lee, Nadia R. Roan.

  13. Persistence of neutralizing antibodies a year after SARS-CoV-2 infection, Anu Haveri, Nina Ekström, Anna Solastie, Camilla Virta, Pamela Österlund, Elina Isosaari, Hanna Nohynek, Arto A. Palmu, Merit Melin.

  14. Quantifying the risk of SARS‐CoV‐2 reinfection over time, Eamon O Murchu, Paula Byrne, Paul G. Carty, et al.

  15. SARS-CoV-2 antibody-positivity protects against reinfection for at least seven months with 95% efficacy, Laith J. Abu-Raddad, Hiam Chemaitelly, Peter Coyle, Joel A. Malek.

  16. Natural immunity against COVID-19 significantly reduces the risk of reinfection: findings from a cohort of sero-survey participants, Bijaya Kumar Mishra, Debdutta Bhattacharya, Jaya Singh Kshatri, Sanghamitra Pati

  17. Protection of previous SARS-CoV-2 infection is similar to that of BNT162b2 vaccine protection: A three-month nationwide experience from Israel, Yair Goldberg, Micha Mandel, Yonatan Woodbridge, Ronen Fluss, Ilya Novikov, Rami Yaari, Arnona Ziv, Laurence Freedman, Amit Huppert, et al.

  18. Immune Memory in Mild COVID-19 Patients and Unexposed Donors Reveals Persistent T Cell Responses After SARS-CoV-2 Infection, Asgar Ansari, Rakesh Arya, Shilpa Sachan, Someshwar Nath Jha, Anurag Kalia, Anupam Lall, Alessandro Sette, et al.

  19. Live virus neutralisation testing in convalescent patients and subjects vaccinated against 19A, 20B, 20I/501Y.V1 and 20H/501Y.V2 isolates of SARS-CoV-2, Claudia Gonzalez, Carla Saade, Antonin Bal, Martine Valette, et al.

  20. SARS-CoV-2-specific T cell memory is sustained in COVID-19 convalescent patients for 10 months with successful development of stem cell-like memory T cells, Jae Hyung Jung, Min-Seok Rha, Moa Sa, Hee Kyoung Choi, Ji Hoon Jeon, et al, Nature Communications.

  21. Antibody Evolution after SARS-CoV-2 mRNA Vaccination, Alice Cho, Frauke Muecksch, Dennis Schaefer-Babajew, Zijun Wang, et al.

  22. Differential effects of the second SARS-CoV-2 mRNA vaccine dose on T cell immunity in naïve and COVID-19 recovered individuals, Carmen Camara, Daniel Lozano-Ojalvo, Eduardo Lopez-Granados. et al.

  23. Anti-spike antibody response to natural SARS-CoV-2 infection in the general population, ​​Jia Wei, Philippa C. Matthews, Nicole Stoesser, et al.

  24. SARS-CoV-2 Natural Antibody Response Persists for at Least 12 Months in a Nationwide Study From the Faroe Islands, Maria Skaalum Petersen, Cecilie Bo Hansen, Marnar Fríheim Kristiansen, et al.

  25. Secondary household transmission of SARS-CoV-2 among children and adolescents: clinical and epidemiological aspects, Afonso, E. T., Marques, S. M., Costa, L. D. C., Fortes, P. M., Peixoto, F., Bichuetti-Silva, D. C., . . . Guimaraes, R. A.

  26. The role of children and adolescents in the transmission of SARS-CoV-2 virus within family clusters: A large population study from Oman, Alqayoudhi, A., Al Manji, A., Al Khalili, S., Al Maani, A., Alkindi, H., Alyaquobi, F., . . . Al-Abri, S.

  27. A school outbreak of pandemic (H1N1) 2009 infection: assessment of secondary household transmission and the protective role of oseltamivir, Leung, Y. H., Li, M. P., & Chuang, S. K.

  28. Household transmission of SARS-CoV-2: a systematic review and meta-analysis of secondary attack rate, Madewell, Z. J., Yang, Y., Longini, I. M., Jr., Halloran, M. E., and Dean, N. E.

  29. Can children of the Sputnik V vaccine recipients become symptomatic?, Mehraeen, E., SeyedAlinaghi, S., and Karimi, A. 

Effective Early Treatment

  1. A Comparative Study on Ivermectin-Doxycycline and Hydroxychloroquine-Azithromycin Therapy on COVID-19 Patients, Abu Taiub Mohammed Mohiuddin Chowdhury, Mohammad Shahbaz, Md Rezaul Karim, Jahirul Islam, Guo Dan, Shuixiang He

  2. Early initiation of prophylactic anticoagulation for prevention of coronavirus disease 2019 mortality in patients admitted to hospital in the United States: cohort study, Matthew S Freiberg, et al

  3. Ivermectin in combination with doxycycline for treating COVID-19 symptoms: a randomized trial, Reaz, Mahmud, Rahman, Mujibur, Iftikher, Alam, Ahmed, Kazi Gias Uddin, Kabir, A. K. M. Humayon, S. K. Jakaria Been, Mohammad Aftab, Mohammad Monirul, Anindita Das, Mohammad Mahfuzul, Mohammad Abdullah, Mohammad Zaid

  4. The Role of Steroids in the Management of COVID-19 InfectionZayar Lin, Wai Hnin Phyu, Zin Hnin Phyu, and Tin Zar Mon

  5. Antithrombotic Therapy to Ameliorate Complications of COVID-19, Brett L Houston et al

  6. COVID-19 outpatients: early risk-stratified treatment with zinc plus low-dose hydroxychloroquine and azithromycin: a retrospective case series study, Roland Derwand, Martin Scholz, Vladimir Zelenko

  7. Ivermectin Treatment May Improve the Prognosis of Patients With COVID-19, Saiful Islam Kha, Sakirul Islam Khan, Chitto Ranjan Debnath, Progga Nanda Nath, Mamun Al Mahtab, Hiroaki Nabeka, Seiji Matsuda, Sheikh Mohammad Fazle Akbar

  8. Ivermectin and the odds of hospitalization due to COVID-19: evidence from a quasi-experimental analysis based on a public intervention in Mexico City, Jose Merino, Victor Hugo Borja, Oliva Lopez, José Alfredo Ochoa, Eduardo Clark, Lila Petersen, Saul Caballero

  9. Evaluation of Ivermectin as a Potential Treatment for Mild to Moderate COVID-19: A Double-Blind Randomized Placebo Controlled Trial in Eastern India, Ravikirti, Roy, R., Pattadar, C., Raj, R., Agarwal, N., Biswas, B., Manjhi, P. K., Rai, D. K., Shyama, Kumar, A., & Sarfaraz, A.

  10. Hydroxychloroquine for prophylaxis and treatment of COVID-19 in health-care workers, Simova T., Vekov J., Krasnaliev V., Kornovski P., Bozhinov

  11. Efficacy of a Low Dose of Melatonin… in Hospitalized Patients with COVID-19, GholamHossein Alishiri

  12. The ten reasons why corticosteroid therapy reduces mortality in severe COVID-19, Yaseen M. Arabi, George P. Chrousos & G. Umberto Meduri

  13. Early short course corticosteroids in hospitalized patients with COVID-19(Multi-center quasi-experimental study), Mayur S Ramesh et al.

  14. Doxycycline and Hydroxychloroquine as Treatment for High-Risk COVID-19 Patients: Experience from Case Series of 54 Patients in Long-Term Care Facilities, Ahmad I et al.

  15. Fluvoxamine vs Placebo and Clinical Deterioration in Outpatients With Symptomatic COVID-19. A Randomized Clinical Trial, Lenze E et al.

  16. Possible Therapeutic Effects of Adjuvant Quercetin Supplementation Against Early-Stage COVID-19 Infection: A Prospective, Randomized, Controlled, and Open-Label Study, Di Pierro F et al.

  17. Antivirals With Adjunctive Corticosteroids Prevent Clinical Progression of Early Coronavirus 2019 Pneumonia: A Retrospective Cohort Study, Ooi ST et al.

  18. Zinc sulfate in combination with a zinc ionophore may improve outcomes in hospitalized COVID-19 patients, Carlucci P et al.

  19. SARS-CoV-2 positivity rates associated with circulating 25-hydroxyvitamin D levels, Kaufman H et al.

  20. Hydroxychloroquine and Azithromycin Treatment of Hospitalized Patients Infected with SARS-CoV-2 in Senegal from March to October 2020, Taieb F et al.

  21. Doxycycline and Hydroxychloroquine as Treatment for High-Risk COVID-19 Patients: Experience from Case Series of 54 Patients in Long-Term Care Facilities, Ahmad I et al.

  22. Hydroxychloroquine in Early Treatment of High-Risk COVID-19 Outpatients: Efficacy and Safety Evidence, Risch, Harvey.

  23. Metaanalyses and Aggregated Ivermectin Studies- 1

  24. Metaanalyses and Aggregated Hydroxychloroquin Studies- 1

  25. Metaanalyses and Aggregated Ivermectin Studies- 2

II.The Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) -  din 3 septembrie 2021.https://www.gov.uk/government/publications/jcvi-statement-september-2021-covid-19-vaccination-of-children-aged-12-to-15-years/jcvi-statement-on-covid-19-vaccination-of-children-aged-12-to-15-years-3-september-2021  

III. 

https://gbdeclaration.org/Great Barrington Declaration.

WORLD DOCTORS ALLIANCE.https://worlddoctorsalliance.com/?fbc 

International Alliance of Physicians and Medical Scientists https://doctorsandscientistsdeclaration.org/ 

Doctors for covid ethics.https://doctors4covidethics.org/ 

The Canadian Covid Care Alliance.https://www.canadiancovidcarealliance.org/ 

https://joinunitedhealthpr.wixsite.com/professionals?fbclid=IwAR1zS23Ro06wX4W674Pm4Cl560O0kJM5hgijQgGfQE1o8pALkb982kcNipAUnited Health Professionals.

Dr. Michelle Perro to Fellow Pediatricians: ‘Rise Up, Take a Stance’ Against COVID Vaccines for Kidshttps://childrenshealthdefense.org/defender/michelle-perro-take-stance-covid-vaccines-kids/ 

IV.

  1. https://www.bmj.com/content/376/bmj.o102Peter Doshi. Covid-19 vaccines and treatments: we must have raw data, now.

  2. https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2022/01/Final-CCCA-Critique-Thomas-COVID-19-Vaccines-6-months-NEJM-Jan-10-22.pdfConcerns regarding the efficacy and safety for BNT162b2 mRNA coronavirus disease (COVID-19) vaccine through six months

  3. Covid Vaccine Scientific Proof Lethal. https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/ 

V.

  1. https://www.universuljuridic.ro/ministerul-sanatatii-proiect-h-g-pentru-completarea-h-g-nr-1-031-2020-privind-aprobarea-strategiei-de-vaccinare-impotriva-covid-19-in-romania/Proiect HOTĂRÂRE pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România.

  2. https://www.adrreports.eu/ro/search_subst.html#

  3. Kuhlmann C. Breakthrough infections with SARS-CoV-2 omicron despite mRNA vaccine booster dose. Lancet. 2022 Jan 18:S0140-6736(22)00090-3. doi: 10.1016/S0140-6736(22)00090-3. Epub ahead of print. PMID: 35063123.https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35063123/  

  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34801101/Kampf G. COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified. Lancet. 2021 Nov 20;398(10314):1871. doi: 10.1016/S0140-6736(21)02243-1. PMID: 34801101; PMCID: PMC8601682.

  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26214839/ Read AF. Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens. PLoS Biol. 2015 Jul 27;13(7):e1002198. doi: 10.1371/journal.pbio.1002198. PMID: 26214839; PMCID: PMC4516275.

  6. https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&uniformYAxis=0&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Deaths+and+excess+mortality&Interval=Weekly&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=ROU~BGR