ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea noastră fidelă Enya a adus mai multe completări la articolul Doftor TV VASI RĂDULESCU - IMPOSTOR, PLAGIATOR, TUPEIST - portretul robot al propagandistului vaccinist din seria Cioclilor Apocaliptici, pe care le publicăm mai jos:

  • Olivia Steer a fost una dintre cele mai insultate persoane din Romania, iar pe pagina SARLATANULUI, desfiintata si spurcata in toate felurile!
  • IMPOSTORUL dadea liber la orgie verbala impotriva ei tuturor behaitoarelor idioate si cu creierul cat aluna care nu mai stiau cum sa-i linga orgoliul de psihopat narcisist fara pic de mila, empatie, bunatate sufleteasca (pe care intotdeauna le simula pe toate 3 din plin ca le-ar si poseda, la aproape orice postare pe care obligatoriu si-o asorta si cu o fotografie, ca doar stiti cum e, nu duci autolatria pana la capat daca nu-ti pui si mutra). Si asta pentru ca in ochii agentului de influenta BigPharma se facea vinovata de 2 crime: era vegana, era antivaxx!
  • Dar cum cinstea si moralitatea ajung sa invinga pana la urma pungasia si escrocheria caracterelor infecte si marunte ce devin vedete peste noapte datorita partii slabe a internetului, si in cazul acesta, adevarul a iesit pana la urma la suprafata. Olivia ramane si vegana, si antivaxerrita in vreme ce vaxxi se duce la gunoi.
  • Pentru moment, pentru ca de fapt trebuie sa urmeze si judecarea lui pentru COMPLICITATE LA CRIMA in GENOCIDUL PRIN VAXXARE din Romania de la NURNBERG2.0!
  • Am dat la articolul precedent o particica din rezultatul ravnei acestuia de a vaxxa romanii cu moarte: femei care s-au lasat manipulate de neom sa se vaxxeze in plina sarcina!!!!!!!, parinti care si-au dus copiii, pe ei insisi sau pe parintii si bunicii lor pe care i-au manipulat sau fortat sa se vaxxeze, toate acestea in urma propagandei uriase a acestui om fara inima!

Citiți CNCD o amendează pe Olivia Steer ca să abată atenția de la scandalul emblemei vaccinismului în România, doftor plagiator și impostor Vasi Rădulescu. O supraviețuitoare a Holocaustului îi dă dreptate curajoasei jurnaliste sancționate abuziv cu 5000 de lei

„Nu îmi place să îmi repet mesajele, dar acum o fac pentru că acesta este un caz grav, despre care trebuie să afle cât mai mulți oameni!


Vă rog insistent, dați click pe link-urile de facebook de mai jos (dacă nu aveți, intrați din contul unui cunoscut) să vedeți câtă lume a convins această trâmbiță sinistră a lui SATAN (aka Sistemul) să se injecteze cu boli și moarte!

"Dr. Vasi" este unul dintre propagandiștii de bază ai dictaturii naziste medicale!

Un impostor plagiator care se dă medic, deși "medicina" lui e pe facebook; a plagiat tot, inclusiv acel "dacă nu ai timp de sănătatea ta, o să ai timp de boala ta":

A plagiat și desenele cu unicorni, curcubeu, vulpea roșie de pe net, vulpea lui Saint-Exupery și ideile autorului, textele de pe "cartonașele de desenat”, semnele de carte "pictate" de el, cănile, forma lor și textele cu desene de pe ele… Ah, nu știați? Don doctor care n-a operat în viața lui și probabil n-a vindecat pe nimeni (nu tratat cu pastile, ci VINDECAT) este, pe rând: scriitor, pictor, pianist :)), medic. Câte puțin din toate și nimic cu adevărat dintr-una singură, ea, Profesia. Un Godină al medicilor, cum spunea cineva. Un hater narcisist, vaccinist și pandemist până la cer (și nu și înapoi). Care a insistat ca aceste seruri criminale să fie făcute inclusiv de femeile însărcinate sau de cei cu grave probleme de sănătate care îl întrebau pe pagina lui ce să facă, având afecțiunea x sau y, el dându-le OK-ul tuturor. 

De câțiva ani de zile, de când s-a făcut cunoscut pe facebook, duce o campanie murdară și agresivă provaxx și anti tratamente naturale de vindecare. 

A făcut postări mizerabile, în care l-a murdărit în ultimul hal pe dr. Călin Mărginean, medic de valoare internațională, UNIC ÎN ROMÂNIA, comparabil cu dr. Gerson, ale cărui protocoale pot vindeca inclusiv cancerul dacă sunt respectate condițiile stricte din acestea!

Campania împotriva dr. Mărginean mi-a provocat cele mai mari frustrări pentru că știam că un impostor sadea lovea tocmai într-un uriaș al medicinei vindecătoare! Un neica-nimeni din Fetești, submediocru, cu mari probleme de depresie relatate chiar de el, picat la treapta 1 în clasa a 9-a la școala din sat (poveste spusă de el însuși) și pe care doar facebook-ul l-a făcut vedetă, denigra pe facebook în cel mai josnic mod un medic fără seamăn pe care îl are România!

Spumega mereu împotriva tuturor celor care veneau și scriau că s-au vindecat de diverse boli prin terapia Gerson, dar refuzând categoric chimioterapia (care ucidea imunitatea), că au depășit răceli sau alte afecțiuni mai mici sau mai mari cu ajutorul unor uleiuri esențiale, tratamente homeopate, naturiste etc, pe toți îi ștergea, apoi bloca, apoi înfiera, încurajând un bullying colectiv, de parcă erau criminali. 

A dus cea mai agresivă campanie împotriva medicinei adevărate, cea care vindecă și nu doar tratează, medicina holistică, a făcut o avere prin "cărțile", cănile, cartoanele de colorat pe care le vindea idioților provaxxeri de pe facebook, de la no-name-ul din Fetești ajungând la "Dr. Vasi" (se visa vreun Dr. Oz, pe care și pe ăla îl plagia). 

A făcut campanie groaznic de agresivă împotriva detoxifierii unui corp acidifiat (cu sucuri naturale verzi, sucuri de legume, sucuri de fructe, post cu apă sau negru), condiție esențială precursoare în drumul spre vindecarea de boli (considerate incurabile de către medicina alopată, dar perfect curabile de către cea holistică) prin protocoale diverse naturale, care au vindecat oameni inclusiv în stadiul 3 și 4 al cancerului!

A înfierat cu spume de ură la gură veganismul și i-a stigmatizat pe vegani ca fiind bolnavi psihic. A făcut campanie murdară anti-veganism devenind chipurile o lună "vegan" (vegan nu devii doar mâncând produse de origine vegetală, dar minciuna i-a ținut și a mai făcut cu ocazia asta încă o rundă de adepți), țipând după aceea peste tot ce pagube i-au produs vegetalele (era evident că, fiind agent de influență, trebuia să determine prin minciună și manipulare cât mai multă lume să se se închine la cultul Pharma, la medicamentele și tratamentele chimice ale acestuia, nu cumva oamenii să devină propriii lor doctori).

Este prototipul perfect al impostorului și arivistului ajuns de la țară la oraș și cocoțat printr-o conjunctură favorabilă pe o statuie de ceară care acum se topește rapid doar pentru că a reușit să termine o facultate de medicină cu care dădea tuturor în cap ca și contra-argument. Are multe păcate individul (murdărirea adevăratului medic, dr. Călin Mărginean, turnarea la miliție, prin avocatul USR-IST vlad gheorghe, a homeopatului și chirurgului Adrian Cacovean), dar cum conștiința nu există la acest impostor, nu rămâne decât ca noi, ceilalți, să luăm atitudine și să-l aruncăm acolo unde îi este locul: la gunoi. Să zică mersi că și-a făcut plinul de bani de la maculatura de "scriitor" apărut peste noapte și creat exclusiv pe facebook. E un caz grav de impostură medicală, în care un "medic" de facebook este parte atroce a pandemiei închipuite, terorizând oamenii cu vaxxurile și "ascultarea de autorități"!

Este complice la GENOCIDUL din România pe care l-a susținut, pledând cu ferocitate vaxxarea tuturor, inclusiv, de fapt ÎN SPECIAL a copiilor și femeilor însărcinate!

Citiți cele 52 argumente provaxx ale acestui individ care va trebui judecat și el la NURNBERG2.0 pentru complicitate la crime împotriva umanității!

La greu propagandă vaxxare copii și femei însărcinate! Complicitate la crimă! Am pus doar câteva, nu sunt toate!:


 
 




 
 
 
 
 

Produce vaxx-ul infertilitate? A zis Vasi că nu 


Sheepeople (cât de idiot să fii să-ți lași sănătatea și viața în mâna acestui impostor???):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


... și definiția lui despre plagiat (aș râde, dar nu mă lasă GENOCIDUL pe care l-a susținut cu toată ființa lui!):

 

Era cazul să se pună punct acestei imposturi medicale. 
Și, ca la orice minciună (fix cum s-a întâmplat și cu pandemia și "virusul"), acest individ nu s-ar fi cocoțat acolo fără ajutorul turmei de behăitoare proaste care nu știau cum să-l mai venereze și să-i pupe picioarele fără să-i pună nici măcar o clipă la îndoială spusele!

Vasile Copipeist Rădulescu.
Vaxxi Rădulescu.

Și este atât de laș și mizerabil încât a aruncat anatema pe 3 "fete" (una medic deja, una studentă, una rezidentă) care i-au umplut lui site-ul cu plagiat fără ca el să știe, ceea ce i-a produs un șoc la aflarea adevărului. :) Le-a dat în gât cu nume, prenume, stadiul profesiei și locul de muncă. Așa, ca un bărbat adevărat ce este.

Deci, la deconspirare, sunt "fetele" de vină. Dar la însușirea laudelor (și banilor care veneau din reclame, vânzarea "cărților" popularizate în urma acelor plagiate răspândite până la saturație pe tot netul) până la marea demascare, doar el, egocentristul, era singurul autor. Într-un interviu spunea că a scris "4.000-5.000 articole de medicină".

Altă crimă, îi sfătuia pe români în "pandemie" să NU ia vitamina D.

S-a folosit de drama unui bătrân din Brașov să acumuleze capital de imagine (fix cum face și Godină, cealaltă trâmbiță manipulatoare a sistemului, dar pe partea cu milițienii) ca mai apoi să scoată o altă "carte", a fost băgat peste tot, la televiziuni (armă militară de uz civil), pe youtube, în ziare, pe facebook, n-a fost colțișor de mass-media sau net în care să nu fi dat de acest șarlatan și propaganda sistemului pe care trebuia să bage cu forța în psihicul și deciziile romanilor!

Un impostor în medicină care, deși nu are nici o pregătire în virusologie, boli infecțioase, epidemiologie, microbiologie, endocrinologie, parazitologie, diabet zaharat etc, dă sfaturi despre orice și instigă agresiv la vaccinarea cu moarte (GENOCID)!

P.S. Ferească Sfântul să încăpeți vreodată pe mâna unor asemenea medici și rezidenți ca cei 4 de sus, pentru care deontologia profesională și moralitatea sunt doar cuvinte de dicționar!”