ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am avut o după-masă îngrozitoare ieri.
 
Prin natura împrejurărilor, am avut ocazia (dacă așa se numește) să asist la implementarea „numărului de aur” al lui Cîmpeanu în practica sistemului de educație, acel 60% care măsoară gradul de conformare a personalului din școli la obsesiile pseudosanitare ale Centrului Național pentru Segregare, Uzură Psihică și Control. 

Aveam convingerea că percep foarte corect nivelul de agresivitate al susținătorilor vaccinării obligatorii, dar în mod clar m-am înșelat, nici nu mă apropiasem cu bănuielile de potențialul lor de răutate nativă activată contextual.
 
(Celor care se vor recunoaște în cele ce urmează a fi descrise și se vor revolta pentru indiscreție: credeți în coincidențe, sunteți toți la fel!)

Discuțiile în cadrul grupului cadrelor didactice al unei școli de pe la noi au debutat cu elasticul gata întins, pornind de la simplul fapt că „vitejia” vaccinaților poate conduce, atunci când depășește 60% din personal, la funcționarea în regim de prezență fizică a tuturor cadrelor didactice, inclusiv a ciumaților nevaccinați. 

Acest beneficiu colateral revărsat fără voie asupra rasei inferioare îi scotea din minți pe sectanții serofili, ca să le dăm și un titlu onorific. 

De aici și până la afirmațiile repetate ale directorului școlii că nevaccinații nu ar trebui să aibă opinii n-a mai fost decât o zvârlitură de băț, iar mai departe manifestările naziste au luat forme de turbare în stadiu avansat, cu pierderea totală a oricărei urme de autocontrol, cu amenințări și promisiuni de plângeri penale pentru tot oxigenul șterpelit golănește prin refuzul de a umbla cu botul pansat după toate canoanele dictaturii sanitare prevăzute în codul vestimentar al nazistului binecredincios. 

Așadar, cruntă va fi soarta pentru cei ce au săvârșit infracțiunea de a fi umblat cu orificiile la vedere, căci inventarul păcatelor de căpătâi este bine ținut de către micii turnători și aspru pedepsit de către micii torționari ai progresismului sanitar.
 
Ba mai mult, chiar dacă sună caraghios, au existat și propuneri patriotice de vaccinare cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale – nu e deloc distractiv, pentru că sub stratul gros de penibil scăpat de sub control, aparent benign, ca orice inadecvare care provoacă amuzamentul nuntașilor, crește în mod patologic o formă de fanatism care în final primește dimensiuni criminale.

Cine sunt cei care au ajuns în halul acesta? Sunt niște indivizi în mintea cărora nu funcționează noțiunea de asumare a propriilor opțiuni și acțiuni. 

Așa se face că rasa inferioară devine responsabilă și pentru proasta gestionare a problemelor școlii de către căpetenia dozată regulamentar, și pentru sănătatea făcută praf a vitejilor care abia mai stau în picioare de la administrarea elixirului tinereții fără bătrânețe încoace, și pentru absolut orice mai trebuie scos de pe lista rateurilor monumentale din aria de responsabilitate a serofililor. 

Vorbim despre oameni profund complexați, mereu gata să-și verse frustrările asupra oricui le este la îndemână.

Aceste dezveliri de busturi la care asistăm odată cu stabilirea unui criteriu procentual de către ministrul Cîmpeanu, la indicațiile Centrului Național pentru Segregare, Uzură Psihică și Control, vor lua treptat forme de violență care nu se vor putea opri înaintea pragului eliminării fizice, și nu am nicio reținere să afirm acest lucru.

Ceea ce mi-a fost dat să văd ieri este din păcate doar o introducere în atmosfera care va urma, pentru că acele forme extreme de turbare la care am asistat nu erau rodul vreunei încleștări pe subiecte de viață și de moarte, erau strict niște pretexte de răbufnire a unor întinderi nervoase acumulate în liniște, pe măsura adâncirii în logica nazismului sanitar. 

Este greu de reprodus atmosfera discuțiilor, cu toate sentimentele de asfixiere și neputință pe care le induce un asemenea climat.
 
Avertismentele repetate, extrem de blânde, ale celor călcați efectiv în picioare în privința discriminării, la început ieftină, apoi de-a dreptul sălbatică, pe care o practicau acești sectanți ai lagărului sanitar nu au făcut decât să amplifice agresivitatea revărsată asupra lor. 

Gândiți-vă că astfel de oale sub presiune se regăsesc și în cadrul instanțelor de judecată – te duci disperat să convingi că ai fost nedreptățit grav și pe măsura ce argumentezi tot mai apăsat nu faci decât să aduci judecătorul la temperatura de fierbere a sângelui în instalație, vom asista la multe hotărâri scrise cu fălcile-ncleștate, să fiți convinși de asta.

Suntem deja dincolo de pragul intrării în penultima etapă a nazismului sanitar, marginalizarea nevaccinaților până la interzicerea activităților direct legate de supraviețuire se va face cu o ușurință la care mulți dintre noi nu am fi putut visa niciodată și cu participarea unor nume din cele mai restrânse cercuri ale noastre. 

Acești indivizi cărora le sticlesc ochii în fața șansei nesperate de a verifica gradul de sigilare facială cu cârpa simbol al dictaturii sanitare, care nu refuză niciodată o numire într-o comisie de cercetare disciplinară îndreptată abuziv împotriva unui coleg și care sunt în stare să se nenorocească în mod ireversibil cu niște tratamente experimentale, crezând orbește în promisiunile bravilor conducători și salivând la perspectiva apartenenței la rasa superioară, beneficiară de libertăți pe bonuri, sunt întru totul asemănători voluntarilor care s-au încolonat să pună umărul la administrarea lagărelor naziste, transformându-se peste noapte din cele mai șterse fețe de pe stradă în niște brute fără tresăriri emoționale, în niște criminali fără frâne. 

Încă ne mai putem opri, teoretic, înaintea trecerii în etapa exterminărilor fizice (indiferent de forma lor, și acesta este un subiect de discuție separat), dar pentru aceasta e nevoie de cea mai puțin caracteristică nouă dintre manifestările sociale, anume exercițiul solidarității și verticalității prin neconformare în grup. 

Tocmai se forțează introducerea certificatului nazist la locul de muncă. 

Refuzul de a vă vaccina ȘI DE A VĂ „TESTA”, cu perspectiva suspendării contractului vostru individual de muncă, este singurul gard pe care îl mai puteți ridica în calea Marii „Dezinfecții” a nevaccinaților. 

Știm cu toții că așa-zisa testare nu are nimic de a face cu sfera medicală, fiind un simplu instrument de învinovățire a nevaccinaților pentru „explozia de cazuri” obținută prin declararea din pix a majorității „testelor” ca fiind pozitive. 

Greșiți grav dacă evaluați drept inofensivă opțiunea accesului pe bază de „test” negativ și, ca în toate situațiile limită, cei care pun capacul poartă și răspunderea cea mai mare pentru ceea ce urmează – nu vă încărcați conștiința cu al doilea holocaust, nu le dați ocazia să se dezbrace și de ultima rămășiță de fibră umană celor care ne-au demonstrat deja că nu știu unde să se oprească, pentru că nu se vor opri fără ajutor. 

Încetați să mai numărați cu ei. Au spus 60% — putea să fie oricât, esențial e că v-au transformat în procente și au trasat o linie între voi. 

O linie care nu există, dar pe care dacă începeți să o vedeți nu o mai puteți șterge niciodată.