ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca să-nchidem cercul pe ziua de azi pe tema părinților "grijulii", unde au dispărut toate mămicuțele și toți tăticuții cu spume epileptice la gură pentru că "îngerașul” se surmenează de la activități școlare de nivel de școală ajutătoare acum, când mor tinerii pe bandă rulantă "în mod inexplicabil”?

Unde vă este arsenalul de istericale, tăcuților? Acum nu mai este nicio problemă? Nici animalele nu acceptă cu atâta ușurință moartea puilor. E mai important să vă feriți de etichete sau să nu recunoașteți că ați mușcat ca bibanii la propaganda "oficială” fundamentată pe "știință”?

Acum e momentul să vă zbateți pentru copiii voșțri, chiar dacă au murit sau mai ales de aceea! Să nu-mi spuneți că gândiți pragmatic referitor la propriii copii, care nu se mai întorc și deci nu merită să vorbiți în numele lor, doar nu sunteți chiar atât de cinici!

Unii încă trăiesc, în suferințe crunte pentru care medicii nu au o explicație, dar știu sigur de la ce NU li se trage. Tot tăcere și pe frontul ăsta!

Exact pe această ipocrizie au mizat siniștrii care au pus pe roți genocidul în văzul lumii și cu acordul scris al victimelor. Sau al părinților.