ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Propagandiștii criminali de război ai Rusiei vor fi cu toții vânați și se va face dreptate, în timp ce noi, în Ucraina, suntem conduși în această misiune de credința în Dumnezeu, libertate și eliberare completă.” - Transsexualul Sarah/Michael Cirillo, ca purtător de cuvânt al Armatei ucrainene

La radio, în mașină, Trinitas transmite slujba... lucru bun... mai ales când ești prins în trafic... mașina se strecoară prin intersecții, tu printre gânduri... mai prinzi câte un "semafor", câte un gând trece nebunește, aproape de inima ta, nu "cedează trecerea", nu respectă nici o regulă, șoferul pare lipsit de orice emoție, nici nu clipește, tu ai claxona în semn de protest, dar îți amintești că inima ta nu e portavoce ori difuzor și nu face zgomot... privesti la praful lasat in urmă de nebunul gând ce te-a impins sa franezi brusc... dar nu despre calatorie voiam sa scriu, ci despre Isaia, caci, la Trinitas, dintr-o Biserica a rasunat vocea Lui Isaia, caruia Dumnezeu i-a spus:

"Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul, și Sluga pe care am ales-o, ca să știți, să credeți și să pricepeți că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu și nici după Mine nu va mai fi!
Eu, Eu sunt Domnul și nu este izbăvitor afară de Mine!
Eu sunt Cel ce am vestit, Cel ce am izbăvit și Cel ce am prezis și nu sunt străin la voi. Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul.
Eu sunt Dumnezeu din veșnicie și de încolo Eu sunt! Nimeni nu poate să iasă de sub puterea Mea și ceea ce fac Eu, cine poate strica?". Isaia. Capitolul 43

Si atunci ai intelegerea brusca a mesajului Fiului care i-a vorbit lui Isaia:

"Nu te teme, căci Eu te-am răscumpărat și te-am chemat pe nume, al Meu ești!". Isaia. Cap.43.
Noi știm că Fiul vorbește aici despre El Însuși, Hristos se pre-închipuie lui Isaia, căci El ne-a răscumpărat când a sigilat, pe Cruce fiind, divinul decret, gustând din oțet, spunând, Duhul dând: "Săvârșitu-s-a!"
Sfânta Evanghelie după Ioan. Cap. 19

Si atunci te trezesti la intersectia tuturor intelegerilor unde vezi clar ca toata istoria ultimelor sute de ani este o istorie a provocarilor facute de om Lui Dumnezeu, omul se straduieste sa cheme Apocalipsa, sa-L provoace pe Dumnezeu, sa declanseze inevitabilul, sa atinga punctul de unde nu mai exista intoarcere... caci, ce altceva poate fi numirea si folosirea, până alaltăieri, a unui travestit, a unui om bolnav psihic drept purtator de cuvant al unei armate care pretinde ca apara o natiune ortodoxa, ca duce un razboi de aparare sacru indraznind sa invoce pe Dumnezeu, ca aparator si garant suprem al indreptatirii acelei armate... cum poti sa pretinzi ca ceri ajutorul Lui Dumnezeu prin gura urâciunii pustiirii si a hulei absolute impotriva Duhului Sfant, altcumva decat daca intentia ta este sa-L provoci pe Dumnezeu, intr-o nebunesca si draceasca incercare de a spulbera intersectia vietii cu moartea... ???

Tot atunci mai înțelegi si invatatura tuturor invataturilor pe care le-am putea cere: NU A FOST DUMNEZEU ÎNAINTE DE DUMNEZEU SI NICI DUPA DUMNEZEU NU VA MAI FI... caci dupa ce L-a alungat pe Hristos dintre oameni, lumea nu L-a mai avut pe Dumnezeu iar inainte de venirea Lui Hristos, pe pământ, lumea mărșăluia spre iad... aceasta e consecința si acesta e cuvantul pe care Isaia ni l-a dat, ca o formidabila confirmare de dinainte de timp a Cuvântului: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine".
Sfânta Evanghelie după Ioan. Cap. 14