ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă a Germaniei a statutat că vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din sănătate este constituțională. Culmea, în motivare se repetă multe dintre sloganurile propagandistice aruncate în presă și preluate fără discernământ către de judecătorii nemți și promovate ca adevăruri absolute.

Iată câteva formulări care ar trebui să ne sperie: „dacă o majoritate a specialiștlor consideră că vaccinarea obligatorie oprește evoluția infectării pacienților, opinia este suficientă pentru a putea fi introdusă obligativitatea” sau „faptul că vaccinul nu și-a dovedit eficiența nu e un motiv de respingere în condițiile în care la momentul deciziei aceasta era opinia majoritții specialiștilor”. Nu vă ia cu tremuratul?

În SUA, CDC a recomandat reînceperea testării obligatorii a celor care călătoresc cu avionul. Din nou, o decizie suspectă, care și-a dovedit inutilitatea și care, probabil, va fi preluată instantaneu de către companii. Asta în condițiile în care CDC este chemată în judecată, alături de Pfizer, pentru mizeria cu vaccinurile. Documentele ieșite la iveală până în prezent dovedesc fără niciun dubiu că Pfizer a trecut la distribuirea vaccinurilor sale în condițiile în care testele clinice au fost falsificate. Evident, Pfizer se apără cu contractul beton semnat cu Guvernul SUA(similar celor semnate cu toate statele lumii).

Un nou studiu arată că hepatitele misterioase nu au ca principală cauză vaccinul, cu toate că în multe cazuri acesta a fost declanșatorul. Sunt copii suficient de mici care nu au fost vaccinați, dar care nu mai erau sugar(pentru a fi infectați delaptelemamelor vaccinate) și care, totuși, au făcut acea formă de hepatită. Care-i explicația? Studiul vine cu un răspuns bombă: absolut toate măsurile pentru prevenirea răspândirii bolii sunt o cauză cât se poate de clară. De fapt - și aici e o bomba - masca de protecție obligatorie, împreună cu dezinfectantele au condus la o acumulare a toxinelor în ficat și la declanșarea hepatitei misterioase. Iată încă o dovadă care dărâmă întreaga politică dementă din spatele afacerii pandemice. 

Așa cum am anunțat pe canalul meu de Telegram, Jack Posobiec a fost reținut la Davos de către forțe de poliție (video mai sus). Nu i s-a dat nicio explicație. Nici lui nici echipei. Pur și simplu au fost ridicați în timp ce filmau în afara Forumului Economic. Partea interesantă abia acum vine: cei care i-au reținut nu sunt polițiști, ci un corp paramilitar care teoretic asigură securitatea WEF. Miliția respectivă este înarmată cu pistoale automate și alte arme letale. În mod cât se poate de logic, un asemenea corp - dacă ar fi legal - ar avea maxim atribuții în interiorul spațiului în care se desfășoară Forumul, nicidecum pe stradă sau în cafeneaua de unde a fost săltat Jack Posobiec. 

Informațiile pe care vi e-am prezentat par a nu avea legătură între ele. Cu toate acestea, ele sunt parte a aceleiași povești, anume societatea care se pregătește. În ciuda faptului că mizeria pandemică a fost susținută strict prin minciuni de o armată întreagă de propagandiști privați, ea capătă valoare de adevăr întrucât întreaga retorică a fost preluată pe nemestecate de justiție(vezi decizia cu care am început articolul) și menținută chiar și atunci când propaganda și-a pierdut din forță. În ciuda evidenței, măsurile așa-zis sanitare, sunt menținute în continuare în multe locuri din lume, cu toate că se dovedește că provoacă daune extrem de mari. E o demență absolută, iar aceasta e abia începutul. 

Ceea ce se propovăduiește de către devianții grupați în jurul WEF reprezintă pur și simplu planul de acțiune în vederea schimbării radicale a lumii. Miliția privată a lui Klaus, cea care a înșfăcat un om dintr-un loc public, fără absolut niciun mandat, este un semn al sistemului pe cale să se instaureze. Până acum teroarea era exercitată de state prin mecanismele proprii de forță. Acum, treptat, apar forțele private, subordonate unor interese corporatiste și care execută fără comentarii absolut tot ceea ce li se cere. La fel cum rețelele sociale cenzurează fără discernământ și fără a putea fi trase la răspundere - deoarece, chipurile, sunt firme private - la fel se va întâmpla și cu milițiile private care vor aresta oamenii fără niciun mandat. 

Toate acestea par fire narative aparent diferite. Urmându-le, constați cu stupoare că ele fac parte din aceeași poveste, din același plan. E o teroare care se instalează încet și sigur în societățile noastre. Asta deoarece devianții consideră că nu mai au nevoie de atâta timp pentru implementarea agendei lor tembele. Și uite-așa s-a trezit Schwab că vrea să termine într-un cicncinal ceea ce era plănuit pentru cel puțin două cincinale. Foametea pe care o pregătesc va fi un argument suficient pentru a implementa absolut tot ceea ce vor, iar bolile pe care le scot pe bandă rulantă vor reprezenta alte instrumente din ilegalul arsenal al demenților grupați acolo. Indiciile sunt la vedere. Trebuie doar să uniți punctele pentru a înțelege că ceea ce vine e mai urât decât un coșmar.

Trenduri Economice

Citiți și PLANUL MERGE ÎNAINTE Germania cumpără vaccinuri de încă aproape 1 miliard de euro ca să facă față unei serii de „posibile variante” în această toamnă, deși doar 5,6% dintre germani au mai fost păcăliți cu DOZA 4 redenumită viclean RAPELUL 2