ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă mai țineți minte, pe la începuturile campaniei de vaccinare, s-a răspândit zvonul că vaccinurile experimentale cauzează infertilitatea. Evident, toți cei care-au afirmat așa ceva au fost catalogați drept conspiraționiști. Iar media a tăbărât asupra lor. 

Fac o paranteză pentru a vă expune cum funcționează fenomenul așa-zis „conspiraționist”. Întotdeauna există persoane care prezintă o viziune diferită față de ceea ce afirmă media. La baza „viziunii alternative” se află oameni din sistem care au conștiință și-și încalcă jurămintele de tăcere. Așa s-a întâmplat mereu.
 
Uneori chiar autorii netrebniciilor sunt loviți de propria lor conștiință și se apucă să vorbească. Iar adevărul are capacitatea de a se răspândi extrem de rapid. Ca în orice fenomen, și în acesta se întâmplă să se mai găsească și nebuni. Dar ei reprezintă o minoritate insignifiantă. Desigur, mereu, media ticăloșită va pune farurile pe nebuni, încercând să denatureze realitatea. Însă, până la urmă, realitatea tot iese la suprafață și întreaga farsă scapă de sub control. 

Așa se întâmplă de ceva vreme cu vaccinurile introduse absolut aberant de către autoritățile care reglementează medicamentele peste tot în lume. Vaccinarea forțată a fost atât de brutal impusă încât era puțin probabil ca lucrurile să nu scape de sub control. Deja moartea subită este un element intrat în banal, iar aceleași autorități care au forțat vaccinarea vor să ne facă să credem că se poate muri subit și dacă respiri mai tare.

În ceea ce privește fertilitatea, problema deja nu mai poate fi considerată de neluat în seamă. Se vede pe cifre că natalitatea a scăzut brusc peste tot în lume. Mai devreme sau mai târziu, din toată această nebunie va ieși un scandal monstruos. Cu siguranță că există extrem de mulți oameni care doresc să aibă copii și, din cauza autorităților, se vor afla în imposibilitatea de a-i avea. Mai devreme sau mai târziu se va dovedi și vor începe procese răsunătoare nu doar împotriva autorităților, ci și împotriva companiilor. Se știe că toate știrile referitoare la efectele adverse ale vaccinurilor au fost incluse în „fenomenul fake-news” prin intermediul unor gigantice campanii media plătite atât de state cât și de producători. Iar de plătit vor trebui să plătească împreună!

E logic așadar că, pentru a preveni scandalul, autoritățile încep să ia decizii pentru a se spăla pe mâini. De exemplu, NIH(National Institutes of Health) a plătit 1.67 milioane $ pentru un studiu referitor la dereglarea ciclului menstrual după vaccinare. Asta deoarece numeroase femei s-au plâns despre acest fenomen apărut ca efect al vaccinului. De fat, NIH nu vrea decât să joace poziția prostului pentru a afirma că nu a știut despre fenomen decât după ce un studiu științific a arătat asta. Va ține farsa? 

În mod normal, cei de la NIH, alături de cei de la CDC, EMA sau MHRA, ar trebui trimiși direct pe scaunul electric pentru crimele cu premeditare comise. Sunt infinit mai mulți oameni cu probleme severe generate de vaccin decât cei cu efecte adverse de la îmbolnăvirea cu COVID. De fapt, dacă punem în balanță și morțile cauzate de isterizarea media, o să avem imaginea corect a crimei cu premeditare efectuată cu sânge rece. 

Dereglarea ciclului menstrual afectează fertilitatea femeilor. Un fenomen similar se petrece și la bărbații vaccinați care, după o perioadă de timp, se trezesc absolut sterili. De exemplu, medicul și cercetătorul Ranjith Ramasamy de la Universitatea din Miami, după un studiu al fenomenelor post-vaccinare recomandă bărbaților care vor să se vaccineze să-și păstreze sperma colectată anterior vaccinării la instituții specializate dacă vor să mai aibă copii. 

Deja nu se mai poate pune botniță! Asta în ciuda faptului că încă se dau sentințe de cenzurare(vezi cazul dr. Mercola, obligat să-și șteargă articolele). Cazurile sunt atât de multe și atât de grave încât adevărul nu mai poate fi obturat. El va ieși cu putere la suprafață. Iar finanțarea studiilor care să demonstreze diverse chestiuni care sunt vizibile din avion nu-s decât strategii hilare pe care șmecherii le pun în aplicare pentru a-și salva fundurile grase.