ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sosirea Diviziei 101 aeropurtate este primită de către propagandă cu surle și trâmbițe. Spun idioții utili ai Occidentului că astfel România e protejată. Că nu avem de ce să ne facem griji, doar cei mai buni soldați ai lumii sunt pe teritoriul nostru. Așa să fie? Cam la fel se spunea și despre Articolul 5 și ați văzut despre ce e vorba în realitatea. 

Înainte de orice v-aș ruga să trageți o gură de aer în piept și să vă gândiți cât se poate de sincer dacă într-adevăr vă doriți așa ceva? Sunteți siguri că vreți să fiți parte a unui război, mai ales în condițiile în care dacă stăm în banca noastră nu ne întreabă nimeni de vorbă? 

Și-acum să trecem la subiectul propriu-zis. În primul și-n primul rând, sosirea acelei divizii, chiar și pentru un exercițiu militar, ar trebui să ne îngrijoreze teribil. Principalul motiv pentru care orice om cu capul pe umeri s-ar îngrijora ar fi acela că Divizia 101 este una strict ofensivă. Așadar, toți propagandiștii de doi bani care vă spun că ăia au venit să vă apere sunt niște jigodii! N-au cum să apere în condițiile în care sunt unitate de atac! Iar atac, în condițiile date, înseamnă o operațiune de agresiune pornită de pe teritoriul României. Cred că oricine înțelege limpede despre ce e vorba. 

Acum, mai am o informație suplimentară. În conformitate cu contractul de găzduire a soldaților americani pe teritoriul nostru, aceștia nu dau socoteală satului român pentru absolut nimic. Asta în ciuda faptului că o cea mai mare parte a fondurilor necesare găzduirii armatei americane aici este suportată de români. Dar, totuși, ce înseamnă că nu dau socoteală? Între altele, armata SUA poate inclusiv să atace un alt stat de pe teritoriul României fără notificarea autorităților române!!! Adică ne putem trezi băgați în război de către americani care după aceea, eventual o pot șterge englezește. Acestea sunt documentele semnate de reprezentanții noștri! Ca să se țină minte la procesul de care vor avea parte!

S-o luăm acum logic: dacă Divizia lu' Pește se apucă să atace Rusia în Ucraina, e ca și cum România ar fi fost atacatorul. Asta le-ar putea fi suficient rușilor pentru a abate o ploaie de Kinzal-uri deasupra infrastructurii noastre, fie că e vorba de șosele,carburanți sau electricitate. Simplu și rapid, cu câteva bombe, indiferent cât de rudimentare ar fi, infrastructura energetică a României ar fi la pământ. După un asemenea eveniment chiar nu mai contează dacă înving rușii sau americanii. Noi tot rupți în fund rămânem!

De aceea vă întreb sincer: când ne va veni mintea la cap? Avem nevoie de așa ceva pentru a apăra una dintre cele mai corupte țări ale lumii? Ce sens are să ne băgăm noi fix ca musca-n rahat? Și-ar mai trebui să mai realizați un lucru. După ce-a fost dat jos Ceaușescu, s-a luptat cu o vivacitate teribilă pentru dărâmarea a tot ce-a construit el. Absolut toate sfaturile venite de la „binefăcătorii financiari ai planetei” precum FMI și Banca Mondială au fost îndreptate în direcția distrugerii programatice a industriei ceaușiste, transformându-ne din punct de vedere industrial într-o țară de lumea a treia. Un eveniment nefericit care-ar distruge și infrastructura României ar fi încununarea planului ticălos de răzbunare pe Ceaușescu. Am mai fost de-a lungul timpului în centrul diverselor conflicte și nu ne-a fost bine deloc. Gândiți-vă bine la asta!